Nicolae Ciucă (captură video)

Guvernul Nicolae Ciucă a trecut de votul Parlamentului, fiind votat cu 318 de parlamentari, în condițiile în care erau necesare 234 de voturi.  Noii membrii ai Guvernului Ciucă vor depune jurământului, astăzi, de la ora 15.00, apoi vor avea prima ședință de Guvern, o seșință informală, urmând ca mâine să mai aibă loc una, în care pe ordinea de zi se va afla și rectificarea bugetară.

„În nume personal şi în numele membrilor Guvernului, mulţumesc celor care ne-au acordat votul de încredere. De asemenea, mulţumesc celor care nu ni l-au acordat (…) Am înţeles că ne-am asumat o răspundere foarte mare, am înţeles recomandărle făcute de cei din opoziţie (…) Vă rog sa ne daţi voie să mergem şi să ne apucăm de treabă”, a declarat premierul după anunţarea rezultatului votului.

„Astăzi, România se află într-un punct critic. E unul din momentele în care deciziile pe care le luăm pot schimba vieți. Au fost doi ani de decizii eșuate, în care cetățenii au fost abandonați. PSD este cel mai responsabil și mai stabil partid din România, de aceea PSD trebuie să facă o alegere în acest moment: Vom continua să criticăm o guvernare ineficientă sau ne vom folosi priceperea pentru a fi alături de cetățeni? Am ales să intrăm cu prima linie a partidului, cu profesioniști din mediul privat, cu medici de excepție”, declara Ciolacu, în plenul Parlamentului, în ședința de învestire a Cabinetului Ciucă.

Revenim cu amănunte

Ciolacu: „PSD este cel mai responsabil și mai stabil partid din România”

Articolul precedentDiana Șoșoacă anunță „cea mai mare nesupunere civică”
Articolul următorDan Barna, către Ciolacu: „Ați scos PNL din istorie”