Marcel Ciolacu (captură video)

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut un discurs foarte acid la adresa fostei guvernări, pe care o consideră că a luat decizii eșuate în ultimii doi ani, în care România a fost de efectele pandemiei, ce a adus cu sine criză economică, dar și sanitară, fără precedent.

„Astăzi, România se află într-un punct critic. E unul din momentele în care deciziile pe care le luăm pot schimba vieți. Au fost doi ani de decizii eșuate, în care cetățenii au fost abandonați. PSD este cel mai responsabil și mai stabil partid din România, de aceea PSD trebuie să facă o alegere în acest moment: Vom continua să criticăm o guvernare ineficientă sau ne vom folosi priceperea pentru a fi alături de cetățeni? Am ales să intrăm cu prima linie a partidului, cu profesioniști din mediul privat, cu medici de excepție”, a declarat Ciolacu, în plenul Parlamentului, în ședința de învestire a Cabinetului Ciucă.

Totodată, șeful Camerei, crede că România are nevoie de un nou drum, în care statul are grijă de cetățenii săi, în care munca e răsplătită, în care statul să aibă grijă de cetățeni. „Așa ceva nu s-a mai întâmplat de doi ani. Bogații s-au îmbogățit și românii au fost abandonați. S-a scumpit tot ce se putea scumpi, avem o inflație record și venituri înghețate. Avem datoria să stopăm prăbușirea nivelului de trai. PSD va pune în aplicare pachetul social, vom crește pensiile, alocațiile și veniturile celor săraci”, a mai spus Ciolacu.

De altfel, acesta a subliniat că social democrații au susținut mereu creșterea veniturilor românilor, în fiecare dintre guvernările în care au fost prezenți, lucru care se va întâmpla și de această dată. Mai mult, PSD va fi cel, care prin specialiștii în domeniul sănătății, va pune capăt acestui haos sanitar. „A fost prea multă suferință în România”, a concluzionat Marcel Ciolacu.

LIVE.Cabinetul Ciucă, primul test important. Votul de învestitură din Parlament

Articolul precedentAsistentă medicală din cadrul DSP Satu Mare, reținută în dosarul vaccinărilor fictive anchetate de DNA Oradea
Articolul următorGeorge Simion, limbaj suburban în plenul Parlamentului