George Simion (captură video)

George Simion, co-președintele AUR, dă dovadă, încă o dată de un limbaj suburban, în plină ședință a plenului Parlamentului. Pe „procedură”, acesta l-a întrebat pe Ciolacu, șeful Camerei, unde este este al doilea om în stat, liderul PNL.  

„Nu l-am văzut pe domnul Florin Cîțu. Unde se ascunde? Îi este frică? Este jenat? Poate intră în depresie! Unde este micuțu? Unde a plecat Florin Cîțu? Probabil este cu domnul Klaus Iohannis, e trimis la produs? L-a trimis la câștigat președinția  PNL. Ce s-a întâmplat? Domnii de la PNL: dacă aveți demnitate, bila albă în urna neagră și invers”, și-a început George Simion, discursul ironic la adresa liderului liberal.

Mai mult, acesta le-a cerut liberalilor să i se alăture formațiunii sale, căci va urma o opoziție la dictatura lui Iohannis. „O dictatură care nu vă place nici dvs, Daniel Fenechiu, fost la Partidul lui Dan Diaconescu. Și mulți dintre voi nu îl mai suportați pe Klaus Iohannis. Și sper cu acest Guvern să nu tolerăm o dictatură în care să fie numiți, de la Apărare și Servicii, până și șefii de la Federațiile de Fotbal. Am văzut cum se împart portofelele și inelele. I-au dat și lui Flutur, portofelul lui la turism… Să ajungă la toată lumea. S-au inventat ministere noi”, a mai spus Simion. De altfel, acesta nu a ratat ocazia să reamintească proiectul de lege privind introducerea obligatorie a certificatelor verzi la locul de muncă. Mai mult, a reiterat ideea alegerilor anticipate, precum și suspendarea președintelui.

„Votați împotriva Guvernului Ciucă. Votați alegeri anticipate. Dacă vă pasă semnați pentru suspendarea lui Klaus Iohannis”, a mai cerut Simion, care a făcut o referire la afirmația unui social democrat. „Am înțeles că ați luat până și banii de pe pieptul mortului. Mortul adus în groapă de voi este țara. Nu vă văd la o căsnicie prea trainică, de care sunteți jenați și unii și alții. Vă așteptăm până în februarie să facem suspendarea lui Klaus Iohannis și alegeri anticipate. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a concluzionat Simion.

Ciolacu: „PSD este cel mai responsabil și mai stabil partid din România”

Articolul precedentCiolacu: „PSD este cel mai responsabil și mai stabil partid din România”
Articolul următorDiana Șoșoacă anunță „cea mai mare nesupunere civică”