Sursă Foto: Mediafax
Sursă Foto: Mediafax

Dacian Cioloș a precizat, pentru Digi 24, că AUR trebuie să dea explicații pentru oamenii care au murit din cauza minciunilor propagate.

Deşi s-a aliat cu AUR pentru demiterea Guvernului Cîțu, liderul USR a afirmat, în cursul zilei de marți, 23 noiembrie, că exclude o colaborare cu Alianța pentru Unirea Românilor în viitor.

AUR: o alianţă extremistă, care trebuie să îşi definească direcţia

Mai mult, politicianul spune despre cei din AUR că rămân responsabili pentru oamenii care au murit din cauza minciunilor promovate de liderii acestui partid.
Nu avem nimic de a face cu AUR care e un partid extremist”, a spus, la Digi 24, Dacian Cioloș.

Președintele USR a mai declarat că din cauza minciunilor propagate în pandemie, au murit oameni, arată publicaţia Gândul.

E treaba lor să își definească direcția în care să meargă. Până acum am văzut că și-au asumat minciuni legate de pandemie și au murit oameni din cauza acestor minciuni propagate, formal, de AUR. AUR trebuie să dea explicații românilor pentru asta, nu mie”, a declarat Dacian Cioloș.

Săptămâna trecută, Diana Şoşoacă a continuat să sfideze regulile privitoare la purtatul măștii în Parlament

Deşi este cercetată pentru zădărnicirea combaterii pandemiei Covid şi transmiterea de informații false, Şoşoacă a insistat să rămână vocală, refuzând portul măştii sanitare.

În acel context, Nicoleta Pauliuc, senator PNL și președintele Comisie de Apărare, a apelat numărul de urgenţă 112, chemând şi informând Poliţia.

Gestul senatoarei PNL a fost aplaudat de mai mulţi politicieni.

Înțeleg că sunt colegi deasupra legii. Parlamentul adoptă legi care sunt respectate de cetățeni, asta este democrația. Cum putem să le cerem cetățenilor să respecte legea, când colegii nu o fac? Medicii poartă mască 12 ore pe zi și nu au făcut apel la drepturi constituționale. Stimată colegă, dacă nu vă conformați legii pe care noi o aprobăm, dați-mi voie să apelez la instituțiile statului pentru că instigați la nerespectarea legii”, a spus Nicoleta Pauliuc, după care a sunat la 112 chiar de la pupitrul Senatului.

Articolul precedentTrafic și cumpărare de influență în Maramureș: 3.000 de euro pentru un buletin de analiză toxicologică
Articolul următorFICE România: organizaţia care activează pentru drepturile copiilor
Jurnalist full-time / Pesimist part-time