Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Aplicația WhatsApp, deținută de Meta și folosită de multe persoane pentru trimiterea de mesaje text rapide, s-a confruntat cu o întrerupere majoră în cursul acestei dimineți.

Utilizatorii au observat că aplicația nu a funcționat timp de aproape două ore.

Milioane de utilizatori de WhatsApp de pe tot globul nu au reușit să trimită sau să primească mesaje

Platforma Indianexpress.com a confirmat că oprirea a afectat atât chaturile personale, cât și chaturile de grup.

Site-ul de detectare a întreruperilor DownDetector a confirmat, de asemenea, că WhatsApp nu funcționa pentru mulți utilizatori din mai multe regiuni.

WhatsApp Web, clientul web de aplicații, a fost, de asemenea, afectat de întrerupere.

Serviciile au fost restaurate

Aceasta a fost prima oprire majoră a aplicației de la întreruperea care a avut loc în data de 5 octombrie, anul trecut.

Întreruperea din 2021 a afectat platforma WhatsApp, dar și Instagram și Facebook, milioane de utilizatori așteptând mai multe ore înainte ca serviciile să fie din nou disponibile.

Compania-mamă a WhatsApp, Meta, a recunoscut întreruperea și a făcut o declarație potrivit căreia lucrează la o remediere.

Suntem conștienți de faptul că unii oameni întâmpină probleme la trimiterea mesajelor și ne străduim să restabilim aplicația pentru toată lumea cât mai repede posibil”, a declarat un purtător de cuvânt al Meta.

În jurul orei 12, mai mulți utilizatori au precizat că au început să primească mesajele care le-au fost trimise în perioada în care aplicația de mesagerie avea probleme.

Articolul precedentManifestații de amploare în Franța, după înmormântarea Lolei, fetița ucisă de o imigrantă din Algeria
Articolul următorAstăzi are loc o eclipsă parțială de Soare, vizibilă în fiecare oraș din ţară
Jurnalist full-time / Pesimist part-time