Un medic cere închiderea bisericilor, pentru câteva săptămâni

„O să rămână bisericile fără enoriași”, a afirmat chirurgul Paul Ichim

Medicul chirurg Paul Ichim cere închiderea bisericilor, pentru câteva săptămâni, cât să se mai oprească din impactul valului patru al pandemiei. Potrivit Hot. CNSU, accesul în biserici se poate face fără certificatul verde.

„Măi ăștia care transpirați de grija poporului, votați urgent chestia cu certificatul verde, nu mai faceți prin Parlament figurație. Se moare la greu prin țară, puteți face discriminare după gândirea dacilor liberi inconștienți. Apropos, citeam dimineață, că aia din Australia au ieșit din carantină, după aproape 300 de zile și nu s-au mai dat atât cu fundul de pământ”, a scris Paul Ichim pe Arhiepiscopia Tomisului: ”Puteți trimite pomelnice și prin PayPal”

„Opriți câteva săptămâni și slujbele în biserici, și tot felul de mese de părtășie, unde nu se respectă mai nimic, altfel or să rămână bisericile fără enoriași și așa unii adaptați vremurilor, au inventat e-acatiste”, a mai spus medicul gălățean.

Într-o altă postare, medicul le recomanda anti-vacciniștilor să numere mașinile de la pompe funebre care ies din curtea Spitalului Județean, unde se află și morga.

„Pentru cei care au încă îndoieli cu vaccinarea, n-am să le aduc nu știu ce dovezi științifice, am să le propun o singură treabă, mai ales că în mod sigur nu cred ce spunem noi că-i prin containerele de la poartă. Le recomand să stea o dimineață la cealaltă poarta, pe unde ies ceva mașini negre și cu ceva cruce pe ele, ce au în spate colete lungi, și să le numere”, a transmis medicul Paul Ichim.

De altfel, alți doi medici au solicitat recent un lockdown general, atât pentru persoanele vaccinate (deși acestea s-ar simți discriminate), precum și celor nevaccinate, considerând că aceasta este singura cale de a încetini impactul pe care valul patru al pandemiei îl are asupra populației din România.

Accesul în biserici, fără certificat verde

Articolul precedentCiolacu: „PSD nu a avut negocieri de a intra la guvernare”
Articolul următorCNSU a adoptat o nouă hotărâre. Care sunt excepțiile certificatului verde