PNL Sector 1 o dă de gol pe Armand: „Vedem stupefiați pe pagina de Facebook a primarului Sectorului 1 cum anunță demiterea directorului de la ADP”

„Degeaba anunță acum demiterea acesteia ca pe o mare victorie”, au declarat liberalii din primul sector al Capitalei

Foto: preluare Aleph News

PNL Sector 1 îi ridică mingea la fileu primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Potrivit liberalilor, cei care au semnalat în repetate rânduri derapajele edilului, Clotilde Armand ar fi promovat, în funtea ADP Sector 1, o persoană care nu ar fi avut calitățile necesare pentru a ocupa această funcție la vremea respectivă, totul ca, ulterior, aceasta să fie demisă, după cum a anunțat chiar Armand, pe contul său de Facebook. „Vedem stupefiați pe pagina de Facebook a primarului Sectorului 1 cum anunță demiterea directorului de la ADP. Același director pe care Clotilde Armand l-a promovat pe aceasta funcție, fără să aibă vreo calitate sau rezultate care să o recomande și în ciuda avertizărilor noastre că nu este un om potrivit pentru această poziție. Mai mult, i-am recomandat prietenește să caute alte variante, nu un om împins de PSD și fără calități necesare pentru o poziție atât de importantă în partid”, au declarat PNL Sector 1.

PNL Sector 1: „Degeaba anunță acum demiterea acesteia ca pe o mare victorie”

Conform liberalilor, ceea ce s-a întâmplat astăzi reprezintă o mare înfrângere. „Iar prejudiciul nu este doar responsabilitatea persoanei care l-a produs, ci și a celor care i-au acordat un cec în alb, în ciuda avertismentelor”, a scris Partidului Național Liberal – Sector 1 pe pagina oficială de Facebook.

Ce spune Clotilde Armand

Obiceiurile vechi dispar greu. Am cerut și primit demisia directoarei Administrației Domeniului Public Sector 1. Am descoperit că în loc să se ocupe de întreținerea spațiilor verzi, folosea resursele instituției (materiale, utilaje și muncitori) pentru a-și construi o anexă la vila ei. Astăzi voi înainta către procurori plângerea penală pentru abuz în serviciu și delapidare. Să fie foarte clar pentru toți angajații: toleranță zero la corupție în Primăria Sectorului 1.

Clotilde Armand, despre demiterea directorului ADP Sector 1

Clotilde Armand se laudă că ar fi construit școli. Care e realitatea?

Articolul precedentVlad Voiculescu speră să-și convingă colegii să-l voteze cu „gândurile lui despre ce a fost”
Articolul următorAscensiunea lui George Simion. Drumul către Camera Deputaților, pavat cu intenții bune