Vlad Voiculescu speră să-și convingă colegii să-l voteze cu „gândurile lui despre ce a fost”

La sfârșitul acestei săptămâni filiala USR PLUS București va avea alegeri interne pentru stabilirea noului lider. În cursă au intrat Octavian Berceanu, șeful Gărzii de Mediu și Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății

Foto: Facebook

La sfârșitul acestei săptămâni, USR PLUS București va trece prin alegeri interne. Cu ocazia asta, fostul ministrul al Sănătății, Vlad Voiculescu, demis în această primăvară, reintră în „lumina refectoarelor” politice, întrucât, conform informațiilor confirmate ulterior chiar de acesta, va candida pentru șefia filialei bucureștene a partidului USR PLUS. Mai mult, Voiculescu speră că va câștiga, mizând pe talentul său într-ale scrisului, însă și pe autoproclamata integritate.

Vlad Voiculescu trimite scrisori către USR PLUS

„În USR PLUS sunt alegeri interne”, ne anunță politicianul, adăugând că acum ar fi un moment important în viața unui partid politic, „mai ales într-unul democratic cum este USR PLUS. Voi candida pentru președinția Biroului Municipal al USR PLUS București. Candidez pentru a continua ce am început. Urmează ani de construcție în care ne vom redefini împreună organizația și rolurile, în care vom continua ce am început bun și în care va trebui să schimbăm ce ne-a slăbit în trecut”, a scris Vlad Voiculescu, pe Facebook, atașând link-ul către propria pagina web.

Nu știm dacă Vlad Voiculescu se simte sigur de victorie sau nu, însă pentru orice eventualitate, acesta a transmis o scrisoare către colegii săi din USR PLUS, pe care a subliniat-o cu umrătoarea frază: „Sunt gândurile mele despre ce a fost și cum cred eu că trebuie construit mai departe – într-un partid democratic, în București și în România”, a mai spus fostul ministru al Sănătății demis în cursul acestei primăveri de premierul Florin Cîțu. Demiterea a fost aprig contestată, la vremea repectivă, de USR PLUS.

Octavian Berceanu, șeful Gărzii de Mediu, în luptă cu Vlad Voiculescu pentru șefia USR PLUS București

În cursă a intrat inclusv Octavia Berceanu, actualul șef al Gărzii de Mediu. Aceste a trimis, la rândul său, o scrisoare de intenție în care a explicat motivele pentru care alegerea potrivită pentru București, în ceea ce privește șefia USR PLUS, este chiar el.

Articolul precedentPeste 1.300 de români, păgubiți de o agenție de turism din Grecia. Ministerul Economiei promite să se implice
Articolul următorPNL Sector 1 o dă de gol pe Armand: „Vedem stupefiați pe pagina de Facebook a primarului Sectorului 1 cum anunță demiterea directorului de la ADP”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.