Octavian Berceanu, șeful Gărzii de Mediu, în luptă cu Vlad Voiculescu pentru șefia USR PLUS București

Alegerile urmează să aibă loc la finalul acestei săptămâni

colaj foto

Șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, și-a manifestat intenția de a candida pentru șefia USR PLUS București, împotriva fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. Berceanu a făcut marele anunț printr-o scrisoare de intenție în care a relatat motivele pentru care, în opinia sa, ar fi potrivit pentru a conduce filiala USR PLUS a Capitalei.

Octavian Berceanu: „Vă cer să mergem împreună pentru că am construit echipe care deja au câstigat în prima linie, fie că vorbesc despre un O.N.G., o companie privată sau o instituție publică!”

„Vă cer permisiunea de a vă reprezenta în viața politică a Bucureștiului, așa cum reprezint o instituție de forță a statului, renăscută prin leadership, în Guvernul României!, a mai scris, printre altele, Octavian Berceanu în scrisoarea de depunere a candidaturii pentru conducerea filialei București, conform G4Media.

USR PLUS vrea cărți de identitate fără domiciliu

Scrisoarea de intenție integrală a lui Octavian Berceanu poate fi citită aici.

După cum menționam la începutul articolului, în cursă va intra inclusiv fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. Acesta și-a anunțat intenția de a candida, în interiorul partidului.

Cine are, totuși, șanse să câștige?

Desigur, în momentul de față orice e posibil. Însă trebuie ținut cont de faptul că notorietatea lui Vlad Voiculescu o depășește, atât pozitiv cât și negativ, pe cea a șefului Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, astfel că șansele îi sunt, în prezent, favorabile fostului ministru al Sănătății. Alegerile vor avea loc la sfârșitul acestei săptămâni.

Articolul precedentUSR PLUS vrea cărți de identitate fără domiciliu
Articolul următorBOR are impresia că informația dăunează grav inocenței copiilor
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.