Marcel Ciolacu

Liderul social democraților, Marcel Ciolacu amenință din nou cu greva parlamentară. Motivul, același PNRR, care în ultimele zile este pe buzele tuturor, fie Opoziție, fie Putere. Într-o postare făcută pe pagina sa de socializare, Ciolacu se lansează într-o serie de atacuri la adresa premierului Cîțu, dar și a președintelui PNL, Ludovic Orban, cei care în opinia sa vor să blocheze întreaga Europa.

„Cîțu și Orban vor să blocheze toată Europa. Nu vor să vină în Parlament să prezinte PNRR, așa acum este normal. Polonia, Spania, Italia și Franța au prezentat PNRR-ul în Parlament.

Dacă mâine în Parlament, prezentarea PNRR nu este punct separat pe ordinea de zi, PSD va intra în grevă parlamentară”, a scris Turcan dezminte zvonurile referitoare la presupusa creștere a vârstei de pensionare

Cîțu și Orban, desconsiderați de social democrați

Ciolacu se întreabă ce au Cîțu și Orban de ascuns cu privire la acest PNRR. Totodată, îi desconsideră pe aceștia ca fiind capabili să facă o prezentare publică a Planului Național de Redresare și Reziliență.

„Cum vor explica la Bruxelles blocarea întregii Europe doar pentru că nu sunt în stare să aibă o prezentare publică a unui plan care va afecta România pentru următorii 5 ani?

Românii trebuie să afle adevărul legat de înghețarea pensiilor, salariilor și a alocațiilor, de creșterea taxelor și impozitelor pentru firme, precum și faptul că agricultura românească va primi… ZERO lei pentru irigații!”, a concluzionat Ciolacu.

Săptămâna trecută, după întâlnirea de la Palatul Victoria, premierul Cîțu declarase că PNRR-ul este un program al Guvernului, un program de reforme care „corectează ceea ce PSD a făcut la guvernare”, mai mult, că acesta nu trebuie să meargă în Parlament. De altfel, în opinia social democraților, PNRR-ul expus de coaliție nu are nici coerență, nici viziune clară „a anilor pe care îi trăim în acest moment și a motorului economic din toată Europa.”

Reamintim că termenul limită de depune a Planului Național de Redresare și Reziliență este 31 mai 2021.

PSD, într-o continuă grevă parlamentară?

Articolul precedentTurcan dezminte zvonurile referitoare la presupusa creștere a vârstei de pensionare
Articolul următorPlatforma de vaccinare va permite și programarea pentru Johnson&Johnson