Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea a anunțat, joi, într-o conferință de presă sisținută la Botoșani că intenționează să candideze pentru un nou mandat de primar al Capitalei.

„Eu am un obiectiv exprimat și vreau să îl spun în fața dumneavoastră: eu vreau sa salvez Capitala de falșii salvatori ai Capitalei, de cei care au manipulat în campania electorală mințind că vor rezolva problema apei calde și a căldurii în Capitală. De 5 luni de zile bucureștenii au stat în case în frig cu mult mai mult decât erau sincope în mandatul meu. Misiunea mea, cel puțin așa am stabilit la nivel politic, dacă suntem sănătoși, dacă ajungem toți bine peste 3 ani la acel moment, să salvez Bucureștiul de falșii salvatori”, a spus Firea, acum senator.

Printre subiectele discutate în conferință au fost și proiectele din perioada în care a fost Gabriela Firea a fost primar general.

„Este mai puțin important succesul omului Firea este mai important succesul obținut de proiectele Gabrielei Firea care sunt apreciate de familiile din București, cele care au observat îmbunătățirea vieții în Capitală în ultimii ani. Trebuie să dăm totul pentru cetățenii care ne-au ales. Dacă am făcut viața ceva mai bună unor oameni înseamnă că misiunea mea a fost una de succes”, susține aceasta.

Firea pare să vrea la primărie, dar în același timp, Marcel Ciolacu, prezent și el la Botoșani a dat de înțeles că fostul edil ar putea fi un candidat viabil pentru alegerile prezidențiale din 2024. „Nici mie, nici doamnei Firea nu ne este frică de Orban”, a declarat liderul PSD.

Pandele, nemulțumit că autoritățile au carantinat „cureaua care ține pantalonii”

Articolul precedentCiolacu anunță că va încălca legea: cu seninătate și cu premeditare
Articolul următorRAJA S.A., investiții uriașe pentru viitor eco