Piedone speră să aducă Sectorul 5 pe linia de plutire, afirmând că  ”Ultimul Sector va deveni primul”. Nu doar de Crăciun, și nu doar pentru un mandat câștigat, Primăria Sectorului 5 încearcă să redefinească o parte de București care a reprezentat, pentru mulți ani, dezinteresul total al conducerii anterioare.

Mesajul de Crăciun ai Primăriei Sectorului 5 este un mesaj încurajator, un mesaj dedicat familiei și viitorului. Cristian Popescu Piedone se adresează, în primul rând, românilor și nu doar locuitorilor Sectorului 5.

Cu optimism, calm și multă speranță pentru un an mai bun, Piedone face o retrospectivă a anului 2020, a Bucureștiului afectat de coronavirus și a votului care și-a spus, până la urmă, cuvântul.

Sectorul 5 din București a fost considerat mulți ani ”ultimul Sector”. Ani de-a rândul, bucureștenii au trăit într-un sector al sărăciei, mizeriei, corupției și banilor ascunși.

În loc de răspunsuri, amenințări din partea Economat

Ultimul sector va deveni primul

”Dragi locuitori ai Sectorului 5, dragi prieteni, acum când cerurile sunt deschise și așteptăm cu toții Nașterea Domnului, în Sfânta Sărbătoare a Crăciunului, vreau să vă urez Sărbători Fericite, sănătate – că-i mai bună decât toate și să vă promit că eu, Cristian Popescu Piedone, odată învestit cu încrederea dumneavoastră la alegerile locale voi face tot ce-mi stă în putință și posibil să vă fac o viață mai ușoară, mai frumoasă. Copiii dumneavoastră trebuie să se afle în siguranță. Trebuie să dezvoltăm acest sector, să aducem sectorul cum am spus, înainte ca dumneavoastră să mă votați, să putem să-l integrăm în București.

Este greu. Nu mă așteptam să găsesc anumite lucruri aici. Dar, împreună cu dumneavoastră, și cu sprijinul dumneavoastră, cu siguranță vom răzbi.

Vom răzbi și vom dovedi că ultimul sector va deveni primul!

Am trăit un an atipic, nemaintâlnit până acum. Dar românii au dat dovadă de solidaritate și, împreună, vom răzbi și cu acest virus. Să aveți grijă de dumneavoastră, să aveți grijă de familile dumneavoastră, iar acum, în seara de Crăciun, să fim cu toții lângă familiile noastre, să ne bucurăm de copiii și nepoții noștri și să ne gândim la viitor. La un viitor foarte bun, pe care Bunul Dumnezeu, dacă avem credință și speranță, ni-l va dărui.

La mulți ani tuturor! Dumnezeu să binecuvânteze România și pe noi toți!”, a fost mesajul de Crăciun al Primarului Cristian Popescu Piedone.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentTeodosie manipulează și instigă la ură: credința vindecă orice virus și te face nemuritor
Articolul următorTurcan, despre salariul minim: „Cîţu a subliniat faptul că acesta trebuie să crească cel puţin raportat la rata inflaţiei”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time