Sursa foto: Facebook/ Captură Video- George Simion

Deputatul George Simion, lider al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) anunță că în decembrie se va desfășura Congresul Naţional al partidului.

Data aleasă ar fi 2 decembrie, iar locul întâlnirii dintre membrii AUR ar fi Alba Iulia, în condițiile în care este de sărbătorit: „Pe 1 decembrie 2019 a fost lansată Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.). Prețuim FAMILIA, PATRIA, CREDINȚA și LIBERTATEA”.

Astfel că la Alba Iulia ar fi așteptați toţi parlamentarii acestui partid, undeva în jurul a nici 40 de persoane. Potrivit informațiilor oficiale, în Camera Deputaților grupul parlamentar AUR are 27 membri, în timp ce în Senat – 12 membri.

Alianţa pentru Unirea Românilor îşi va desfăşura Congresul Naţional la Alba Iulia, în preajma zilei de 1 decembrie. Toţi parlamentarii, senatori şi deputaţi ai AUR vor fi prezenţi la manifestările prilejuite de Ziua Naţională, în cetatea Unirii, la Alba Iulia, iar noi împlinim trei ani de la înfiinţarea AUR şi vom avea pe 2 decembrie un congres naţional în cetatea Unirii”, a explicat Simion contextul într-o conferinţă de presă, citat de Agerpres.

În februarie anul acesta, același Simion anunța un congres extraordinar, pentru discuții privind candidatul la alegerile prezidențiale și pentru funcția de prim-ministru. Pe departe, se spunea și despre posibilitatea ca la congres, care s-a ținut ulterior pe 27 martie, să fie ales și un singur președinte al partidului.

În final, congresul din martie a fost momentul în care partidul și-a ales noua/ veche conducere. De altfel, așa era și anunțul oficialAUR va organiza un Congres extraordinar pe 27 martie 2022, pentru alegerea noii conduceri, în baza modificărilor recente ale Statutului partidului”. Și în prezent președinția AUR e asigurată de copreședinții George Simion și Claudiu Târziu, iar secretar general-interimar este Silviu-Titus Păunescu.

Acum, nu este anunțat nimic, semn că mai este timp…

Articolul precedentPrimarul din Timișoara, audiat într-un dosar legat de angajări: „Nu am o problemă să fim verificați până la chiloți”
Articolul următorParlamentul European va vota Rezoluția privind protecția creșterii animalelor și a carnivorelor mari