Sursă foto: Facebook/Alexandru Cumpănașu
Sursă foto: Facebook/Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a găsit o nouă ocazie pentru a promova Asociația Părinților Patrum, o asociație pe care o patronează.

Într-un text publicat pe contul de Facebook, fostul politician a vorbit despre lipsa de implicare a unor dascăli din România, dar și despre absența metodei didactice de care aceștia dau dovadă.

Mai mult, Cumpănașu a precizat că mai mulți părinți l-au contactat pentru a acuza dezinteresul afișat de unele cadre didactice, explicând că dascălii îi tratează cu superioritate atât pe copii, cât și pe părinții acestora.

Alexandru Cumpănașu: ”În învățământ unii profesori chiar nu au ce căuta și nu înțeleg că noi părinții și copiii NU suntem sclavii lor!”

Ba mai mult, trebuie să le fie la școală părinți spirituali copiilor noștri pentru că acolo stau mai mult decât acasă. Nu este valabil pentru toți. Dar am primit foarte multe sesizări de la părinți și elevi cu privire la comportamentul UNOR cadre didactice plin de dezinteres, orientat spre meditații, aroganță, nesimțire și în care numai parteneri nu le suntem. Ne tratează mai degrabă (părinți și elevi) ca pe un soi de SLUGI care trebuie să înghită orice”, a transmis fostul candidat la alegerile prezidențiale.

”Unele cadre didactice care confundă școala cu un soi de dictatură a prostiei, aroganței și incompetenței”

Alexandru Cumpănașu a precizat că, prin intermediul Asociației Părinților Patrum, va începe să ia atitudine până la concedierea acelor cadre didactice.

Sunt cadrele didactice care confundă școala cu un soi de dictatură a prostiei, aroganței și incompetenței”, a conclus fostul politician.

Articolul precedentPoliticienii sunt deranjați de sutele de procese pe care Agent Green le-a câștigat
Articolul următorȘobolanii dintr-un sediu al poliției au mâncat 200 de kilograme de cannabis confiscat
Jurnalist full-time / Pesimist part-time