Foto: USR Galaţi
Foto: USR Galaţi

Consilierii USR Galaţi lansează campania de donare de sânge, campanie care este destinată copiilor din oraş.

Cu ajutorul tichetelor primite în urma donării, vor fi cumpărate cadouri de Crăciun pentru copiii cu posibilităţi materiale reduse.

Tradiția de a dona sânge: “Când donezi sânge – poți salva până la trei vieți”

Campania ”Fii Moș Crăciun pentru un copil”: gălăţenii sunt invitaţi să doneze sânge într-un număr cât mai mare și, din tichetele primite, să poată asigura o parte din cadourile şi bunurile pe care cei mici și le doresc cu ocazia Crăciunului.

Consilierii vor merge să doneze sânge vineri, 26 noiembrie, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Galați, începând cu ora 08:00.

Salvezi până la trei vieți și aduci și zâmbetul pe fața mai multor copii. Ne-am gândit ca, astfel, să putem aduce un zâmbet mai multor persoane: și celor pe care îi ajutăm donând, și copiilor, care se vor bucura la un cadou de Crăciun. Nu e un gest mare, nu e un sacrificiu. E vorba despre puțin din timpul nostru, al fiecăruia, pentru a ajuta, atunci când e nevoie. Și fiecare dintre noi, are nevoie, la un moment dat, de un zâmbet”, au precizat, pe pagina de Facebook, reprezentanţii USR Galaţi.

Avantajele donării:

• Următoarele analize sunt gratuite: RH; Grupa sanguină; Hepatita B, C; HIV(SIDA); TPHA(siffilis); ALT (probe hepatice);
• Adeverinţa pentru obţinerea unei reduceri de 50% pentru transportul în comun pentru 30 de zile;
• 1 zi liberă (în cazul angajaţilor cu carte de muncă);
• Primeşti 7 bonuri de masă.

Articolul precedentAgent Green cere demiterea lui Tanczos Barna, “cel mai nociv ministru al Mediului”
Articolul următorAlexandru Rafila vrea controlul total pentru gestionarea pandemiei
Jurnalist full-time / Pesimist part-time