Captură video: Youtube/ The Royal Family Channel
Captură video: Youtube/ The Royal Family Channel

Regina Elisabeta a II-a a fost un crescător pasionat de cai de curse, participând, în egală măsură, la mai multe competiții, transmite BBC.

Casa de licitații Tattersalls din Newmarket a anunțat că vinde astăzi, 24 octombrie, 14 dintre caii care au aparținut Majetății Sale.

Printre aceștia se numără Just Fine, un cal antrenat de Sir Michael Stoute. În ani, dresorul s-a ocupat de peste 100 de cai care au câștigat multiple curse.

Anul 2022 nu reprezintă o excepție: Casa Regală vinde caii de curse în fiecare an

Nu este nimic ieșit din comun. Regina avea mai multe iepe pe care le-a crescut și le-a vândut. Nu le poți păstra pe toate” a declarat purtătorul de cuvânt al lui Tattersall, Jimmy George.

Purtătorul de cuvânt a ținut să explice că vânzarea cailor Reginei nu simbolizează sfârșitul legăturii familiei regale cu cursele.

În fiecare an, proprietarii vând acțiuni. Majestatea Sa face doar ceea ce fac proprietarii”, a mai transmis acesta.

Herghelia Regală reprezintă un centru de creștere a cailor din Sandringham. Acest centru este renumit pentru sutele de cai câștigători

Managerul de curse, John Warren, a spus, anterior, că exemplarele au fost foarte îndrăgite de Regină.

Sunt sigur că dacă Regina nu ar fi fost crescută pentru a fi monarh, și-ar fi găsit o vocație în munca cu caii. Era pur și simplu în ADN-ul ei”, a precizat Warren.

Articolul precedentViceprim-ministru în Republica Moldova, despre criza energetică: „Trebuie să facem tot posibilul să economisim cât mai mult”
Articolul următorCadavrul unei fete de 21 de ani a fost descoperit pe un câmp din Teleorman
Jurnalist full-time / Pesimist part-time