Foto: Facebook/Poliția Română
Foto: Facebook/Poliția Română

Polițiștii iau în calcul o crimă violentă, după ce cadavrul unei fete de 21 de ani din Alexandria a fost descoperit de un bărbat, în dimineața zilei de 24 octombrie.

Bărbatul a alertat imediat autoritățile, apelând numărul unic de urgență, 112.

Trupul neînsufelțit al fetei a fost găsit pe un câmp din Teleorman. Este vorba despre o zonă situată între localitățile Frumoasa și Bragadiru, transmite Observator.

Reprezentanţi ai Poliţiei judeţene Teleorman au declarat că tânăra de 21 de ani nu fusese dată dispărută

La data de 24 octombrie, a.c., polițiștii au fost sesizați, prin Sistemul Național Unic pentru apeluri de Urgență 112, de un bărbat cu privire la faptul că ar fi observat o persoană decedată pe câmpul dintre localitățile Frumoasa și Bragadiru”, au transmis reprezentanții IPJ Teleorman, astăzi, 24 octombrie.

Tânăra prezenta urme de violență pe corp

Comunicatul emis de polițiști precizează că la fața locului s-a deplasat o echipa operativă.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că este vorba despre o tânără, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Alexandria. Trupul tinerei a fost găsit în extravilanul comunei Frumoasa, județul Teleorman.

În urma examinării, tânăra prezenta urme de violență pe corp. Aceasta a fost transportată la o unitate medicală, în vederea efectuării necropsiei”, au precizat polițiștii.

Articolul precedentRegele Charles vinde caii de curse care i-au aparținut Reginei Elisabeta
Articolul următorUn grup de activiști a încercat să distrugă un tablou semnat de Monet: ”Vă sperie piureul de cartofi pe o pictură? Pe noi ne sperie că nu ne putem hrăni familiile”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time