Sursă foto: Facebook
Sursă foto: Facebook

Locuitorii din Paris au trăit un real șoc, după ce o fetiță de doar 12 ani a fost găsită într-un container din curtea blocului în care locuia.

Fata, pe numele de Lola, fusese la școală în ziua respectivă. Cu toate acestea, tatăl ei a alertat autoritățile, în momentul în care fata nu s-a mai întors acasă, transmite BBC.

Trupul fetei de 12 ani a fost găsit seara, într-o cutie din plastic transparent

Tatăl Lolei a fost cel care a găsit cadavrul, fiind angajat în blocul rezidențial. Trupul a fost găsit strivit și acoperit cu un înveliș de plastic.

Mâinile și picioarele îi erau legate și s-a raportat că avea o tăietură la gât.

Cu toate acestea, autopsia efectuată în acest weekend a constatat că fata a murit prin asfixiere.

Pe picioarele ei erau două bilete cu două cifre: 1 și 0

În cursul acestui weekend, poliția l-a arestat pe principalul suspect al crimei. Este vorba despre o femeie de 24 de ani, născută în Algeria, numită în presă drept Dahbia B.

Femeia a fost identificabilă pe o înregistrare video de securitate realizată la bloc. Aceasta a fost văzută intrând pe ușa principală, în compania Lolei.

Mai târziu, a fost văzută ieșind din clădire trăgând un container. Femeia părea incoerentă, iar un martor a relatat că aceasta l-ar fi rugat să o ajute cu o ”afacere de trafic de organe”.

Teoria polițiștilor este că principala suspectă este instabilă din punct de vedere psihic, iar actul ei a fost unul ”gratuit”

De asemenea, în arest este un bărbat de 43 de ani despre care se crede că ar fi ajutat-o pe Dahbia B cu mutarea cadavrului.

În urma anchetei, Dahbia B va fi cercetată judiciar și ținută în custodie.

Articolul precedentCiolacu, despre „rotativa” care bate la ușă: „Când se face transferul, o să fie un Guvern nou, va trece prin Parlament”
Articolul următor18 octombrie: Ziua care marchează lupta împotriva traficului de persoane
Jurnalist full-time / Pesimist part-time