Captură video/Gândul.ro
Captură video/Gândul.ro

Au trecut trei ani de la dispariția Alexadrei Măceșanu, fata care a apelat serviciul de urgență reclamând că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casă din municipiul Caracal.

Luiza Melencu este a doua tânără din zona Municipiului Caracal, care a dispărut pe parcursul anului 2019.

Dincă este acuzat pentru 8 infracțiuni, printre care: trafic de persoane, crimă, viol și profanare de cadavre

Deși a recunoscut că le-ar fi răpit și ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, principalul suspect, Gheorghe Dincă, va afla sentința abia în luna august a acestui an. Acesta și-a schimbat, în timp, declarațiile, cerând instanței să fie condamnat „pentru orice infracţiune, mai puţin pentru omor”.

Principalul suspect riscă 30 de ani de închisoare. Cu toate acestea, în luna februarie, Dinică a dat în judecată statul român, depunând o plângere la CEDO. Nu este pentru prima dată când acesta a insistat pe faptul că ancheta penală nu a fost făcută corect.

Deși au trecut 3 ani de la dispariția fetei, bunicii Luizei sunt convinși că nepoata lor este încă în viață

Bunicii Luizei Măceșanu păstrează speranța, în condițiile în care principalul suspect și-a modificat declarația inițială și a insistat că nu le-a ucis pe cele două fete.

Cine îmi mai spune mamaie?! Îmi este atât de dor de ea. Nu am aruncat nimic, nici șampoanele ei. Știu că trăiește”, a declarat bunica Luizei, precizând că a păstrat intactă camera unde locuia adolescenta.

Articolul precedentSorin Grindeanu va prelua interimatul la Ministerul Agriculturii
Articolul următorArhiepiscopia Tomisului este executată silit. A refuzat să plătească 240 de mii de lei pentru tipărirea unor cărți bisericești
Jurnalist full-time / Pesimist part-time