Sursa foto: Antena 3
Sursa foto: Antena 3

Există informaţii noi în dosarul crimelor de la Caracal, tragedia în care două tinere au dispărut pe parcursul anului 2019.

Luiza Melencu a dispărut în data de 14 aprilie, iar Alexandra Măceşanu pe 24 iulie.

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit pe Alexandra şi pe Luiza, dar vrea să primească bani de pe urma statului român.

Răsturnare de situaţie în Dosarul Caracal: Gheorghe Dincă dă în judecată statul român. Suspectul vrea să reclame România la CEDO

Dincă vrea să fie despăgubit, reclamând că ancheta penală nu a respectat procedurile în vigoare.

Presupusul ucigaș al Alexandrei și al Luizei vrea să obțină bani de la statul român, motiv pentru care depus o plângere la CEDO, în care s-a plâns, pe parcursul a patru pagini, că ancheta penală nu a fost făcută corect, arată Antena 3.

Avocat: “Medicul care a eliberat certificatul constatator de deces pentru Alexandra a declarat că nu a respectat legea codului civil”

Cercetările efectuate în dosar au fost făcute într-un mod total neprofesional pentru că i s-a promis de la început că i se va asigura ajutorul. Rapoartele de expertiză făcute de medicii legiști s-a dovedit că nu au respectat lege.

Medicul care a eliberat certificatul constatator de deces pentru Alexandra a declarat că nu a respectat legea codului civil. Medicul genetician a spus că nu cunoaște din ce elemente dentare ar fi prelucrat ADN-ul din punct de vedere anatomic, adică dacă s-a luat din incisivi, molar sau premolar” a explicat avocata mamei Luizei, Carmen Obîrşanu.

Medicul care a emis certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu a fost audiat la Tribunalul Olt. Avocat: “Se eliberează dacă există un cadavru. Aici nu a fost niciun cadavru”.

Doi medici de la INML au fost audiați, pe 9 februarie, în Dosarul Caracal. Unul dintre specialişti este cel care a emis certificatul de deces al Alexandrei Măceşanu, mai arată sursa citată.

Articolul precedentHrană caldă, haine și servicii de curățenie pentru oamenii fără adăpost din Bucureşti
Articolul următorMinistrul Finanțelor nu exclude impozitarea bisericilor
Jurnalist full-time / Pesimist part-time