Sursă foto: Facebook/Cătălin Drulă
Sursă foto: Facebook/Cătălin Drulă

Cătălin Drulă l-a criticat pe Dacian Cioloș, după ce și-a anunțat candidatura la Congresul USR.

Conform afirmațiilor făcute, o eventuală demisie a lui Dacian Cioloș din USR ar fi o chestiune lipsită de sens, a precizat la RFI președintele interimar al formațiunii, potrivit Știri pe Surse.

Cătălin Drulă: ”Suntem Opoziția în România, în prezent, și avem muncă de făcut până în 2024”

Eu cred că avem o misiune extraordinar de importantă. Toată clasa politică veche s-a reunit în acest bloc mare care duce România către faliment și în partea cealaltă avem USR, alternativa liberală democrată, responsabilă, de guvernare profesionistă, suntem Opoziția în România, în prezent și avem muncă de făcut până în 2024, avem foarte multe proiecte”, a declarat Drulă, conform Mediafax.

De asemena, politicianul a ținut să precizeze că, în cursul zilei de ieri, USR a demarat un proiect, în cadrul căruia va discuta cu românii despre problemele economice, existând un departament de politici publice.

O eventuală demisie a lui Dacian Cioloș s-ar traduce prin vanitate

Liderul interimar al USR a vorbit și despre o posibilă demisie a lui Dacian Cioloș din USR. Acest scenariu a fost vehiculat în ultima vreme.

E o chestiune lipsită de sens. În momentul de față, toate energiile ar trebui să se coaguleze în acest proiect, care este casa bună a tuturor celor care vor să construiască o alternativă liberală, democratică, profesionistă, în România. Să pleci acum, pe modelul ăsta al foștilor lideri care pe sfârșit de carieră își mai fac un proiect de vanitate și practic să dai o mână de ajutor acestui sistem securisto-socialist este o eroare strategică majoră, după părerea mea, dar fiecare răspunde pentru acțiunile sale politice”, conchide liderul interimar al USR.

Articolul precedentIohannis, la 147 de ani de la înființarea PNL: „Timpul luptelor politice interne a trecut”
Articolul următor„Poziția dictatorială” a Occidentului împinge Rusia spre Est. Care este rolul Chinei în război
Jurnalist full-time / Pesimist part-time