Captură video/Facebook
Captură video/Facebook

Premierul României a fost prezent astăzi, 24 mai, la evenimentul ”Brătienii, părinții liberalismului românesc”.

Acest eveniment sărbătorește 147 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal și a fost organizat la Vila Florica.

Premierul a declarat că a fi liberal nu este doar o simplă alegere a unei doctrine politice, ci o trăsătură de caracter și un mod de viață”

Casa Brătienilor nu este doar un muzeu frumos, este un simbol viu și actual al valorilor liberale, care au reușit să reziste timpului. A fi liberal nu este doar o simplă alegere a unei doctrine politice sau economice. A fi liberal este o trăsătură de caracter și un mod de viață. Din acest punct de vedere, orice persoane rațională are o trăsătură liberală, pe care o va descoperi mai devreme sau mai târziu. Se numește dorința de a face. „Voiește și vei putea”, spun liberalii. De altfel, chiar dacă oamenii se declară a fi de stânga sau de dreapta, progresiști sau conservatori, atei sau credincioși, toți împărtășesc două nevoi fundamentale: nevoia de libertate și nevoia de prosperitate”, a declarat premierul României.

Nicolae Ciucă: ”PNL este singurul mare partid național care promovează liberalismul economic și politic”

Premierul a vorbit despre doctrina partidului, precizând că PNL are o viziune de centru dreapta.

În plus, potrivit declarațiilor oferite în cadrul evenimentului, istoria mai veche și recentă continuă să demonstreze că partidul național-liberal este cel care asigură stabilitatea guvernamentală, dezvoltarea economică și moderația în actul guvernării.

PNL, alături de președintele României reprezintă garanția ce susține cu toată tăria apartenența României la NATO și UE, asumând valorile democrației de tip occidental”, a conclus Nicolae Ciucă.

Articolul precedentVaccinul produs de Pfizer-BioNTech este sigur pentru copiii cu vârste între șase luni și cinci ani
Articolul următorDaniel Florea, luat în vizor de polițiști. Asociația înființată de fostul primar al Sectorului 5 ar fi primit ilegal milioane de lei
Jurnalist full-time / Pesimist part-time