Sursă foto: Facebook/Florin Cîţu
Sursă foto: Facebook/Florin Cîţu

Florin Cîțu a declarat, luni, că există un lucru de care trebuie să țină cont Guvernul, și acela de a nu crește povara fiscală pentru români.

De asemenea, președintele Senatului a adăugat că PNL a eliminat mai multe taxe. Mai mult, PNL a digitalizat sistemul fiscal, aducând, astfel, mai mulți bani la buget.

Florin Cîțu: ”Să introduci noi taxe îți aduce bani la buget pe termen scurt. După aceea, îți crește evaziunea fiscală”

În ceea ce privește introducerea impozitului progresiv, Cîțu a spus că nu este pe masa PNL.

L-am văzut pe dl Marcel Ciolacu, ba că vrea să introducă cota unică, ba că nu vrea, ba că vrea să introducă impozit progresiv, ba că nu vrea. Până nu se ia o decizie, n-are rost să discutăm. Eu sunt sigur că se va ține cont de decizia PNL. Principalul este să nu creștem taxa marginală în România, să nu creștem povara fiscală asupra românilor. Asta este cel mai important lucru”, a adăugat Cîțu, potrivit Știri pe Surse.

Marcel Ciolacu: ”Aceia care susțin menținerea cotei unice trebuie să prezinte argumentele”

În data de 20 mai, Marcel Ciolacu a precizat, în cadrul unei întâlniri cu antreprenorii, că aceia care susțin menținerea cotei unice trebuie să prezinte argumentele.

Afirmațiile au venit în condițiile în care premierul României, Nicolae Ciucă, a afirmat că PNL continuă să susțină cota unică.

În plus, Ciolacu a susținut că societatea românească trebuie să se dezvolte cu ajutorul și experiența antrepenorilor. Mai mult, știrile potrivit cărora sunt majorate taxele și impozitele trebuie ignorate, mai ales că România traversează o perioadă de criză.

Articolul precedentPNL nu este dispus să renunțe la cota unică de impozitare
Articolul următorComisia Europeană avertizează: Forța de muncă din România se va reduce cu aproape 9% până în 2030
Jurnalist full-time / Pesimist part-time