Orban a sărbătorit de unul singur. Iohannis și Cîțu, marii absenți de la ceremonia de implinire a 146 ani de liberalism

Un pas mic între Brătieni și Ludovic Orban, de doar 146 ani

Captură video

Președintele PNL, Ludovic Orban, a sărbătorit astăzi, împreună cu liberalii din ligile mai mici ale partidului, împlinirea a 146 de ani de liberalism în România. În mod așteptat pentru unii și neașteptat pentru alții, de la ceremonie a lipsit chiar premierul țării, Florin Cîțu. În plus, nici președintele Klaus Iohannis nu a fost prezent, acesta transmițând, însă un mesaj prin Ludovic Orban: „M-a sunat în această dimineață domnul președinte Klaus Iohannis, care m-a rugat să vă transmit că urează succes în activitate și chiar dacă nu este prezent, pentru că participă la lucrările Consiliului European, este alături de noi, evident”, le-a spus liberalilor, președintele PNL, Ludovic Orban, amintindu-le că înaintea lui, frâiele PNL au fost ținute de președintele Iohannis.

PSD a anunțat când va depune moțiunea de cenzură

Ludovic Orban: „Suntem la guvernare și suntem judecați pentru ceea ce facem la guvernare”

Astfel, fostul premier, Ludovic Orban, le-a spus colegilor de partid prezenți la ceremonie, că nu „trebuie să ne întoarcem niciodată cu spatele la oameni, ci trebuie să fim cu fața la oameni, la nevoile lor, să fim permanent mobilizați, să găsim cele mai bune soluții pentru a fructifica oportunitățile imense pe care le are România. Următorii 10 ani sunt ani vitali pentru evoluția României. Avem niște oportunități cum rar am mai avut în istorie, de la resurse puse la dispoziție, până la mișcările de plăci tectonice din politica mondială”, a mai spus Orban, adăugând că oportunitățile trebuie valorificate, cu ajutorul inteligenței care, potrivit sugestiilor liderului PNL, este obligatorie.

Brătienii și toți liderii PNL și-au dorit o Românie puternică, respectată

Ludovic Orban, astăzi, la împlinirea a 146 ani de liberalism, în România

Așa cum menționam la începutul articolului, actualul premier al României, principalul adversar neoficial al lui Ludovic Orban, la alegerile interne ale partidului, Florin Cîțu, a lipsit de la ceremonie.

Articolul precedentDirectorul Ryanair susține că agenți KGB s-au aflat în avionul deturnat
Articolul următorBulai ar fi fost liberal, dacă n-ar fi fost membru fondator USR
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.