Andreea Moldovan și-a găsit post la OMS

Fostul secretar de stat al Ministerului Sănătății, în mandatul lui Vlad Voiculescu, este noul expert din cadrul Organizației Mondiale a Sănătății

Andreea Moldovan, secretar de stat Ministerul Sănătății (captură video)

Fostul secretar de stat din cadrul Ministerului Sănătății, în mandatul lui Vlad Voiculescu, Andreea Moldovan, s-a angajat la OMS (Organizația Mondială a Sănătății). Anunțul a fost făcut de aceasta pe pagina sa de Facebook.

Andreea Moldovan face un pas în față, după ce a fost nevoită să facă un pas în spate

Andreea Moldovan a semnat ordinul prin care se modifică criteriile de carantinare

Cu toate că în luna aprilie, Andreea Moldovan trăgea paiul scurt, împreună cu fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, aceasta pare să se fi redresat din punct de vedere profesional acum. Potrivit unei știri Libertatea, însă și a paginii de Facebook a fostului secretar de stat din cadrul Ministerului Sănătății, aceasta s-a angajat, în luna mai, la OMS.

Mai mult, odată cu noul job, Moldovan a revenit la numele avut înaintea căsătoriei, Căpîlna.

În momentul în care premierul a demis-o pe aceasta din funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății, vocea poporului s-a împărțit, din nou, în două tabere. În timp ce majoritatea blama decizia lui Florin Cîțu de a o înlătura și pe aceasta din funcție, de vreme ce este unul dintre puținii experți ai țării noastre, cealaltă parte aplauda, considerând-o vinovată pentru multele erori din Sănătate.

Ulterior demiterii, aceasta s-a întors în Brașov, însă și la funcția de director în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Brașov.

Articolul precedentBulai ar fi fost liberal, dacă n-ar fi fost membru fondator USR
Articolul următorCând nesimțirea e prea mare, educația nu se poate face decât cu amendă
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.