Diana Șoșoacă, senatorul independent, a avut un nou derapaj live, de data aceasta a fost vizat PSD, partid în care dacă ar ajunge ar face curățenie. L-a atacat pe liderul Marcel Ciolacu, e care îl consideră principalul vinovat al situației în care se află România, și căruia i-a prezis ce îl așteaptă dacă nu ia atitudine cu privire la cele două legi acceptate în 2020 – legea stării de urgență, dar și cea a „dictaturii medicale”. Nu a scăpat nici secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, dar nici specialiștii social democraților, medicii Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel.

„Problema ești tu, Arafat, și toata șleahta ta, cu Rafila și cu Streinu-Cercel, care și-a bătut joc de România! Ți-ai bătut joc de copiii nostri, de bătrânii noștri. Acum Cercel tace și-și da seama ce greșeală a făcut. Foarte bine. Luați atitudine, domnule Cercel, ieșiți, că dumnevoastră puteți! Aveți în spate un partid care a fost de acord cu Legea 55/2020 cu starea de alertă și Legea 136/2020, legea dictaturii medicale”, a spus Diana Șoșoacă, într-un live făcut pe Facebook.

„Nu vei mai exista”

Senatorul ce a candidat pe listele PAUR, între timp exclusă din partid, nu a ezitat să atace tot spectrul politic, mai mult îi recomandă, răspicat, lui Ciolacu sa își spele păcatele dacă mai vrea să intre în Parlament.

„Domnule Ciolacu, m-ai sunat. Foarte bine. Ți-am spus să iei atitudine și să-ți speli păcatele. Dacă nu le speli, la alegerile următoare nu că nu intri în Parlament, nu vei mai exista! Oricum nu o să mai existați. Încetați cu acuzațiile că mă duc în PSD. N-au curaj ăștia să mă bage pe mine într-un partid în care eu aș face curățenie. N-ați mai vedea nici trei sferturi din el. Nu vor ei să scape, nici de baroni, nici de nimeni.  Nici PNL, nici USR, nici UDMR, nici PSD. De AUR nu mai vorbim, cu tot felul de afaceri venite pe Moldova, Transnistria”, a mai spus Diana Șoșoacă.

„Poporul român fierbe”

În stilul deja bine cunoscut, senatorul i-a avertizat pe politicieni că există riscul să fie bătuți pe stradă, ca urmare a tuturor restricțiilor luate în ultimul an, din cauza pandemiei.

„Să accepți să se profaneze corpul omului tău cu care ai trăit? Să acceptăm că DSP comandă să ne înmormântăm morții direct din spital, fără colivă, fără preot, fără slujbă? Asasinilor! Criminalilor de țară! O să ajungeți, când vă văd oamenii pe stradă, să vă ia oamenii la bătaie de nemernici ce sunteți. Nu vă mai suportă nimeni, poporul român fierbe”, a conchis Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă amenință tot spectrul politic românesc

Articolul precedentBarna exclude orice negociere cu PAUR
Articolul următorEuroparlamentar USR PLUS, împotriva tăierilor ilegale: ”E o nenorocire ecologică”