Diana Șoșoacă amenință tot spectrul politic românesc

„Vă spun un singur lucru. Nu mă opresc! Voi continua”, a precizat senatorul din fața Spitalului de Psihiatrie din Jebel (județul Timiș)

Senatorul independent Diana Șoșoacă este amenințătoare la adresa întregii clase politice românești, pentru care are cuvinte de ocară după toate incidentele din ultima vreme. Într-un video transmis live din fața Spitalului de Psihiatrie din Jebel (Timiș), unde l-a vizitat pe cel care l-a amenințat cu moartea pe secretarul de stat în MAI, Raed Arafat,  senatorul de Iași a părut de neoprit. De altfel, acesta a și fost lait-motivul discursului său.

„Pentru dl Raed Arafat, dl Cîțu, Werner Iohannis, dna Scântei, să vă scânteieze mintea. Pentru toți din spectrul politic, inclusiv PSD și AUR (n.r. partid pe listele căruia a candidat), vă spun un singur lucru. Nu mă opresc! Voi continua. Îmi opriți microfonul în Parlament, ies în stradă! Mă opriți pe stradă, intru pe internet! Mă opriți pe internet, intru pe fereastră! Intru pe ușă, intru pe unde pot,iar informația va ajunge la oameni. La posturi de radio independente. Îmi opriți mersul în țară, mă duc în străinătate. Am foarte mulți oameni care mă sprijină în străinătate, inclusiv instituții din străinătate”, a transmis Diana Șoșoacă.

Ce poate a uitat senatorul României este faptul că în multe țări se va putea intra doar pe baza vaccinului anti-Covid, o idee căreia i se împotrivește cu vehemență și în numele căreia organizează proteste și primește amenzi.

Ambiționată de reacțiile adversarilor politici

Diana Șoșoacă nu se lasă intimidată, nici de amenzi, nici de „tăierea” microfonului în plenul Senatului, mai mult, se declară mai ambiționată și dornică de a-și pune în aplicare planurile.

„Poporul nu vă mai suportă. Încetați cu aceste abuzuri și restricții, cu hoțiile, cu manipulările, cu trădarea de neam și țară. Schimbați paradigma, altfel vă va schimba paradigma pe voi.

Pe mine nu mă opriți, din contră. M-ați ambiționat atât de tare, încât pun în practică niște planuri pe care nu am vrut să le pun. Legale, eu lucrez legal. Și lucrez legal, și lucrez cu Dumnezeu, și nu o să puteți voi să îl omorâți pe Dumnezeu niciodată”, a mai spus senatorul Șoșoacă.

„Stop pandemia”

Diana Șoșoacă a prezentat în plenul Senatului o scrisoare deschisă, semnată de peste 100 d eemdici, care spun „stop pandemia”, pentru care politicianul s-a ales cu un avertisment din partea Iuliei Scântei, care a atras atenția cu privire la notificările primite de la YouTube. Asta pentru că Șoșoacă a preluat scrisoarea și a citit-o în plen, iar ceea ce apărea acolo este considerat împotriva politicilor site-ului YouTube, fapt ce a dus la ștergeri ale acestor înregistrări de pe canalul video al Senatului.

„Poporul îmi dă microfonul, nu puteți voi să blocați, cât putem noi să vorbim și să luptăm. Uitați-vă în istorie și o să vedeți că toate dictaturile au sfârșit cumplit. Nu mergeți pe același fir al istoriei, pentru că voi veți putea să o sfârșiți și mai rău.

Poporul nu vă mai suportă. Încetați cu aceste abuzuri și restricții, cu hoțiile, cu manipulările, cu trădarea de neam și țară. Schimbați paradigma, altfel vă va schimba paradigma pe voi”, a mai spus Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă vrea ajutor din străinătate

Articolul precedentPensionarea dosarului cu șină și digitalizarea
Articolul următorDragnea a câștigat procesul cu Penitenciarul Rahova