Sursa foto: Facebook/Cristian Diaconescu

După ce a fost exclus din PMP, Cristian Diaconescu a transmis un mesaj, joi, lui Eugen Tomac și echipei sale. Acesta a precizat că europarlamentarul a reușit să „nenorocească” singura variantă viabilă pentru alegerile din 2024.

„Cine a dat comanda?! Foarte curând opinia publică din România va afla. Azi, când vedeţi că legea este doar de partea noastră, singura atitudine şi unicul argument pe care le aveţi în vedere sunt acelea care ţin de intimidare, a mea, a colegilor, a şefilor de organizaţii care nu s-au asociat proiectului prin care aţi dorit distrugerea acestui partid”, a scris fostul președinte al PMP pe o rețea de socializare.

Fostul lider PMP: „Aleșii locali sunt amenințați zilnic cu pierderea funcțiilor”

Totodată, Diaconescu a mai spus că din cauza modalității de adresare a lui Eugen Tomac și „acoliților” acestuia, PMP va rămâne „premeditat” în afara Parlamentului.  Mai mult, fostul ministru de Externe susține că partidul condus de Eugen Tomac nu are nicio șansă de a convinge românii să îi ofere votul pentru alegerile din 2024.

Acesta a dat asigurări că va continua proiectul politic care va da viitorul președinte al României în anul 2024, precizând că acest mesaj este adresat „impostorilor politici ajunsi vremelnic în poziții” din care negociază distrugerea PMP.

De asemenea, Diaconescu a precizat că Tomac a reușit să arunce partidul și munca a mii de oameni „la coșul de gunoi al istoriei.”

„Ai ales varianta să rostogolești cuvinte la adresa mea inacceptabile din punctul de vedere al moralei politice și a decenței interumane! Nu ai făcut decât să-ți arăți neputința!”, a mai scris Cristian Diaconescu.

În încheierea mesajului său, Diaconescu a anunțat că PMP are suficienți oameni cu abilități care vor putea duce „proiectul de țară mai departe”, afirmând că va accepta demisia lui Tomac „în orice moment s-ar produce.”

Reamintim că ieri, președintele PMP Eugen Tomac a anunțat excluderea din partid a fostului lider Cristian Diaconescu. Acesta a spus că experiența pe care a avut-o alături de acesta a fost „una regretabilă”, dar ea s-a încheiat.

Citește și articolul: Cristian Diaconescu: „Autointitulata grupare condusă de Eugen Tomac duce totul la extrem”

Articolul precedentUn profesor de sport este cercetat pentru hărțuire sexuală
Articolul următorMircea Geoană: Nu există riscuri militare la adresa României
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.