Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Polițiștii s-au sesizat în cazul unui profesor de sport din județul Arad care este, în prezent, cercetat pentru hărțuire.

Cadrul didactic ar fi trimis unei eleve de 16 ani mai multe mesaje cu tentă sexuală.

Profesorul de sport este vizat și de o cercetare disciplinară la nivelul școlii

Bărbatul, care este în vârstă de 42 de ani și este necăsătorit, este profesor de sport suplinitor la Liceul “Gheorghe Lazăr” din orașul Pecica și este un cunosut arbitru de fotbal din județul Arad, arată Europa FM.

Deși nu preda la clasa elevei în cauză, dascălul este acuzat că i-ar fi trimis fetei de doar 16 ani mesaje explicite, cu tentă sexuală.

Mesajele au fost trimise prin intermediul unor reţele de socializare.

În mesajele trimise, bărbatul îi solicită elevei fotografii nud

Profesorul de sport a invitat-o pe adolescentă la o întâlnire, dar i-a cerut și fotografii explicite. În acel moment, eleva a luat decizia să-și anunțe membrii familiei, iar aceștia au sesizat Poliția.

Polițiștii orașului Pecica au fost sesizați prin plângere penală. În acest caz a fost întocmit un dosar penal și se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de hărțuire”, a declarat Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, Claudia Iuga.

Conform sursei citate, șeful Inspectoratului Școlar Arad, prof. Marius Gondor, a declarat că a cerut conducerii școlii constituirea unei comisii de cercetare disciplinară. În plus, cea mai mare sancțiune adminsitrativă poate merge până la desfacerea contractului de muncă.

Articolul precedentCFR vrea să crească prețul la bilete. Ministrul Transporturilor: „Nu a mai crescut din 2013”
Articolul următorCristian Diaconescu își continuă proiectul politic. Ce planuri are fostul președinte al PMP după excluderea din partid
Jurnalist full-time / Pesimist part-time