Sursa foto: Antena 3
Sursa foto: Antena 3

Dan Vîlceanu a afirmat, în cursul zilei de miercuri, că a primit sute de mesaje prin care i se solicita să nu voteze implementarea certificatului verde COVID la locul de muncă.

Cu toate acestea, deputatul a ținut să adauge că niciunul dintre mesajele primite pe acest subiect nu a fost de ameninţare.

Dan Vîlceanu rămâne ferm în decizii, anunțând că va vota implementarea certificatului verde

Nu am primit mesaje de ameninţare, dar am primit cred că sute de mesaje să nu votez certificatul verde. Voi vota certificatul verde atunci când va exista o formă a unui certificat verde”, a declarat Dan Vîlceanu, miercuri, la Antena 3.

Deputatul a ținut să comenteze și posibilitatea ca angajaţii din sistemul public să beneficieze de teste gratuite, arătându-se împotrivă.

Acesta consideră că nu trebuie făcută o diferențiere între angajații care lucrează la stat și cei din mediul privat.

Vaccinarea este gratuită. Prin urmare, angajații ar trebui să își plătească singuri testele

Dacă luăm măsura ca aceste 15 teste să fie suportate de către stat, trebuie să le dai la toată lumea. Nu poţi să spui tu, pentru că lucrezi la stat, primeşti 15 teste, iar celălalt, care plăteşte testele, nu primeşte teste. Personal, aş opta să plătească omul. Pentru că statul îţi pune la dispoziţie vaccin gratuit. Atunci, dacă tu eşti de acord să iei această oportunitate pe care ţi-o dă statul, să te vaccinezi gratuit, sigur că poţi să-ţi plăteşti singur testele. Eu, dacă aş decide în sensul ăsta, aş fi decis de mult”, a mai spus Vîlceanu.

Referitor la protestele care au avut loc marţi la Parlament, secretarul general al PNL a catalogat manifestațiile drept ”regretabile”.

La aceste proteste au participat persoane care nu sunt de acord cu implementarea certificatului verde COVID.

În acest context, deputatul a ținut să afirme că este de acord cu opiniile diverse, dar nu cu vandalismul.

Articolul precedentRezultate sondaj: Pentru 2022, românii își doresc un stil de viață sănătos
Articolul următorVirgil Popescu (Energie), avertisment pentru furnizorii de gaze și energie electrică
Jurnalist full-time / Pesimist part-time