Sursă foto: Facebook/Eugen Tomac
Sursă foto: Facebook/Eugen Tomac

Partidul Mișcarea Populară crede într-o relație politică de succes cu USR şi Forţa Dreptei, în perspectiva alegerilor de anul viitor.

Concluzia, însă în alte cuvinte, a fost făcută publică pe pagina de Facebook a formațiunii ieri, după un vot Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară.

Pe scurt, PMP anunță că „polul de dreapta” este „singura soluție pentru România”, motiv pentru care s-a și dat un vot pozitiv „pentru crearea unei alianțe politice cu USR și Forța Dreptei”.

Rămâne de văzut dacă cele trei „forțe” politice și reușesc să se înțeleagă, în condițiile în care nu ar fi pentru prima dată când PMP se arată încrezător în ceea ce privește viitorul politic al unei astfel de alianțe.

După cum se arată pe Facebook, inițial, membrii Consiliului Executiv Naţional au propus discutarea posibilității creării unei alianțe, iar ieri structura naţională din Colegiul Naţional al PMP a votat cu unanimitate pentru crearea respectivei alianţe politice cu USR şi Forţa Dreptei. Mai departe, preşedintele PMP Eugen Tomac a fost mandatat să reprezinte formațiunea în relaţia cu cele două partide.

În ciuda încercărilor de a destructura acest partid, PMP nu a dispărut şi nu va dispărea. Am trecut printr-o perioadă plină de atacuri fără precedent, din foarte multe direcţii, dintr-un raţionament simplu – PMP există, într-o scenă politică în continuă schimbare. Nici PSD şi nici PNL nu mai sunt ce au fost, dar noi am rămas o constantă.

O alianţă de dreapta este singura soluţie pentru România. Este un proiect curat, un proiect corect, un proiect care oferă românilor o variantă echilibrată la ceea ce ne oferă alianţa neputinţei, formată din cele două partide de la guvernare”, consideră eurodeputatul Eugen Tomac.

Articolul precedentMinistrul Energiei, despre listele comune cu PSD în alegeri: „PNL are cei mai performanți primari din țară”
Articolul următorMembru AUR, sub control judiciar pentru trafic de influență