Sursă foto: Facebook/Regia Națională a Pădurilor – Romsilva
Sursă foto: Facebook/Regia Națională a Pădurilor – Romsilva

Membrii Romsilva au anunțat că Ziua Curățeniei Naționale a fost marcată printr-o campanie iginenizare în cadrul Direcției Silvice Mureș.

Aici, 91 de silvicultori mureșeni și numeroșii voluntari au reușit să strângă 4.255 de kilograme de deșeuri din fondul forestier și zonele limitrofe.

Acțiunea desfășurată de Ziua Curățeniei Naționale a avut loc în cadrul evenimentului național ”Let’s Do It, România!”

Mai multe direcții silvice și administrații ale parcurilor naturale și naționale au luat parte sâmbătă la Ziua Națională de Curățenie, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva fiind unul dintre partenerii evenimentului”, se arată în comunicatul Romsilva publicat astăzi, 23 septembrie, pe contul de Facebook.

”Let’s Do It, Romania!”

Evenimentul ”Let’s Do It, Romania!” a început încă din 2009, când mai mulți voluntari şi-au propus să curețe România într-o singură zi.

România a fost cea de-a 4 ţară din comunitatea “Let`s Do It, World!” care a avut curajul să organizeze o astfel de acţiune şi este şi astăzi o referinţă pentru alte ţări de pe întreagă planetă.

Un an mai târziu, în data de 25 septembrie 2010, peste 200.000 de români au ieşit să facă curăţenie, participând la cea mai mare acţiune de voluntariat organizată vreodată în România.

A fost un moment extraordinar pentru ţara noastră, în care am arătat că lucrurile pozitive, de amploare, sunt posibile şi aici, atunci când românii se unesc pentru o cauză comună”, au transmis reprezentanții.

Articolul precedentPompierii au salvat un câine orb care a căzut într-o groapă adâncă de 4.5 metri
Articolul următorÎn timp ce angajații se simt mult mai confortabil să lucreze de acasă și dau dovadă de mai multă eficiență, angajatorii nu sunt de acord cu munca remote
Jurnalist full-time / Pesimist part-time