Foto: Upi.com/Facebook
Foto: Upi.com/Facebook

O echipă de pompieri din Califormia a salvat un câine orb, în vârstă de 13 ani, care a căzut într-o groapă dintr-un șantier.

Potrivit KABC-TV, citat de jurnaliștii de la Upi.com, câinele, pe numele de Cesar, locuiește lângă șantierul din Pasadena împreună cu stăpâna sa.

Se pare că patrupedul orb s-a pierdut în șantier și a căzut în groapa adâncă de 4.5 metri

Ieri, câinele nostru s-a rătăcit”, a povestit Mary, proprietara câinelui, care a refuzat să-și facă public numele de familie.

Mary a fost alertată de lătratul celuilalt câine al ei. Prin urmare, femeia a apelat o echipă de căutare și salvare din Pasadena.

Pompierii au răspuns imediat, deplasându-se la fața locului.

Şeful pompierilor din Pasadena, Chad Augustin, a spus că salvarile în spaţii închise prezintă provocări unice pentru pompieri.

Sunt o mulțime de pași carte trebuie respectați. A fost o intervenție dificilă, nu doar pentru câine, ci și pentru salvatorii noștri”, a spus Augustin.

Pompierii au folosit mai multe frânghii și scripete pentru a coborî un membru al echipei în groapă

Membrului echipei i-a luat aproximativ 12 minute să ajungă la câine.

După, patrupedul a fost prins într-un ham și adus înapoi la suprafață.

Cesar este sănătos și nu prezintă răni. Patrupedul, plin de praf și moloz provenit din construcții a fost fericit să se întoarcă la stăpâna sa.

Articolul precedentPreședintele PNL București asigură că nu există vreo intenție de a i se retrage sprijinul politic lui Nicușor Dan
Articolul următorDe Ziua Curățeniei Naționale, locuitorii din Mureș au strâns 4.255 de kilograme de deșeuri din fondul forestier și zonele limitrofe
Jurnalist full-time / Pesimist part-time