Cristian Popescu Piedone în mijlocul oamenilor (captură video)

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a făcut un raport scurt cu privire la banii pe care i-a cheltuit în primele zece luni de mandat, pe o serie de lucrări firești pentru locuitorii din acest sector: locuri de parcare, locuri de joacă sau spații de recreere și odihnă.

Putem să fim curați, mândri și puternici! N-a trecut un an de când sunt primar, dar… a trecut destul! Și sunt dator să vă arăt pe ce am cheltuit o parte bună din banii publici! Am înlocuit sălbăticia cu respectul pentru cetățean!  Am alungat balaurii și… am amenajat câteva bucăți de basme, cu zâne bune, pentru copii! Am înlocuit câteva locuri îmbâcsite cu spații liniștite pentru seniori! Am muncit și pentru șoferi! Și-am făcut câteva parcări, unde erau buruieni și gunoaie!

a transmis primarul Cristian Popescu Piedone pe pagina sa de Facebook

Mulțumiri din partea celor mai mici dintre beneficiarii normalității

Unul dintre locuitorii din acest sector, care este și președinte de bloc, a ținut să precizeze nu doar că este mulțumit de ceea ce primarul a reușit în doar câteva luni de mandat, cât mai ales că și cei mici transmist această recunoștință pentru lucrurile firești de care au parte.  

„Suntem foarte mulțumiți de tot ceea ce s-a realizat de când a venit domnul primar Piedone și până în prezent. Orice solicitare pe care am avut-o, atât pe hârtie, cât și verbal, a fost recepționată și totodată finalizată. Suntem foarte mulțumiți de ceea ce s-a făcut și ce se va face în continuare. Parcul arată extraordinar, față de ce era aici”, a spus președintele unui bloc aflat în apropierea unuia dintre parcurile  reamenajate și pentru care cei mici îi mulțumesc, atât lui, cât și primarului Cristian Popescu Piedone.

Piedone: „Cu încredere, facem imposibilul posibil”

Edilul Sectorului 5 nu are în vedere candidatura la Primăria Generală sau chiar la Cotroceni, așa cum mulți dintre susținătorii săi îi tot cer în ultima vreme, văzând ceea ce a reușit la nivel „local”, și precizează că scopul său este acela de a duce la bun sfârșit ceea ce a început în Sectorul 5 și totul prin muncă și încredere, fără să îi dezamăgească pe cei care i-au acordat „frâiele” în septembrie 2020.

„Când avem încredere unii în ceilalți, când nimeni nu păcălește pe nimeni, cum e vorba românească, Reușim! Apropos: La cererea multora dintre dumneavoastră, dragilor, multe spații verzi le-am amenajat fără garduri!!!  Să avem grijă de ele!!!! Izolăm termic blocurile din program! Știu… nu-s multe începute, dar… le finalizăm curând și începem cu altele! Cu încredere, facem imposibilul posibil!!! Așa cum știți, domnișoarelor, doamnelor, domnilor… n-am făcut promisiuni în campania electorală! Am spus că n-o să vă dezamăgesc!!! Dacă v-am dezamăgit până acum, scrieți-mi! Mustrați-mă! Și dacă vă face plăcere… înjurați-mă!!!”, a mai scris Piedone, adăugând și o recomandare pentru „urmăritorii” săi.

„Nu-mi spuneți să candidez la Primăria Generală că nu mă interesează!!!! Nu scrieți despre Cotroceni că n-are sens!!! Dacă voi fi capabil să conduc Sectorul 5, mor aici!!! Dacă nu… mor acasă! PS: Mai sunt enorm de multe de făcut, așa este! Știu prea bine!!! Dar mai știu ceva, oameni buni: va fi bine!!!”, și-a încheiat edilul mesajul privind bilanțul celor aproape 11 luni de mandat.

Piedone, dezamăgit de echipa sa „nesudată”

Articolul precedentGimnasta Sandra Izbașa renunță la titlul de Cetățean de Onoare al orașului Bușteni
Articolul următorPloieştiul gazda Olimpiadei Europeane de Informatică pentru Juniori, eveniment în premieră în România