Gabriela Firea, amenințată de Liviu Dragnea

Acuzații grave făcute de fostul edil al Capitalei, cel care și-a început cariera politică după ce s-a căsătorit cu Florentin Pandele

Gabriela Firea, vicepreședinte al PSD, a făcut acuzații grave la adresa fostului lider social democrat, Liviu Dragnea. Concret, aceasta a fost amenințată cu moartea, potrivit unei declarații făcute în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

„M-a amenințat! Asta cu moartea rămâne de interpretat și de analizat. Într-adevăr, în acea perioadă primeam foarte multe mesaje pe mail, pe telefon, rețele de socializare, de la persoane mai mult neidentificate decât idenificabile. Spuneau că dacă nu încetez cu această dispută cu domnul Dragnea, o să văd eu ce o să pățesc, o să mă aștepte, nu o să mai pot să ies public eu și copiii, erau multe amenințări în acea perioadă”, a declarat Gabriela Firea la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Totodată, aceasta se întreabă dacă a procedat corect făcând publice amenințările. „Acum, ne putem întreba dacă eu trebuia să le pun sub tăcere și să consider că sunt niște vorbe sub protecția anonimatului sau să le anunț public. Nu știu cum aș proceda acum dacă aș fi în aceeași situație, dar atunci așa am considerat necesar, că trebuie să anunț și la nivel public”, a mai spus senatorul Gabriela Firea.

Firea, îndepărtată din presă după căsătoria cu Pandele

În aceiași emisiune, Gabriela Firea a precizat că nu s-a folosit de imaginea lui Dan Voiculescu pentru a avea succes în presă, ba mai mult, a avut parte de un episod neplăcut din partea patronului de la Intact, care a îndepărtat-o după căsătoria acesteia cu Florentin Pandele.

„Ce înseamnă a te folosi de cineva? Cred că darurile pe care le avem de la Dzeu sunt cele care ne pun în lumină și reușim sau nu într-un anumit domeniu. Într-adevăr, după ce am plecat de la Guvern, puteam să merg să lucrez la Pro Tv sau la Antena. Marius Tucă m-a convins să merg la Antena 1, la Trustul Intact, și consider că am făcut bine. Evoluția a fost una, care poate fi catalogată ca fiind fulminantă. Am devenit un jurnalist mai cunoscut prin prisma emisiunilor de la Antena 1 și Antena 3, este și un episod dureros între noi (n.r. între Firea și Voiculescu), dar eu l-am șters”, a declarat fostul edil al Capitalei.

De asemenea, aceasta a menționat faptul că l-a iertat pe Dan Voiculescu, după acest episod. „După ce m-am căsătorit cu Florentin Pandele, eu am fost practic înlăturată din Trustul Intact, din motive politice, și am suferit foarte mult, pentru că îmi doream să fac presă în continuare. Dar nu s-a mai putut. Mi s-a spus că sunt măritată cu un politician, chair dacă nu este unul activ, ci lucrează în administrație, iar prin prisma activității sale eu nu mai pot să fiu o persoană care respectă principiile deontolgiei jurnalistice și am realizate câteva emisiuni de actualitate, caleidoscop duminical, apoi nu am avut job la Intact, iar la celelalte trusturi mi s-a spus că sunt candidatul perfect dar că pe fruntea mea scrie clar Dan Voiculescu și că nu au cum să mă primească”, a mai spus Gabriela Firea, adăugând că acela a fost momentul în care cariera sa a luat-o pe direcția politică.

Gabriela Firea, critici acide la adresa Guvernului Cîțu: „Nu copiii sunt de vină!”

Articolul precedentBăsescu, la un pas să rămână doar un simplu parlamentar
Articolul următorPercheziții și flagrant delict, într-un dosar de contrabandă cu țigări, la Constanța