Captură țigări contrabandă (Poliția Română)

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au realizat marți, 22 iunie, o acțiune de prindere în flagrant delict și au efectuat 11 percheziții domiciliare, în județul Constanța, pentru documentarea activității unor persoane bănuite de contrabandă, relatează presa locală CT News.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, un bărbat de 36 de ani a fost surprins, în flagrant delict, în timp ce ar fi efectuat transferul către un alt bărbat, de 41 de ani, a 129.700 de țigarete, de diverse mărci, fără timbru de accizare românesc, bunuri supuse unui regim vamal, existând bănuiala că acestea ar proveni din contrabandă.

„În aceeași zi, polițiștii de combatere a criminalității organizate au pus în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară, în județul Constanța, fiind descoperite alte 140.200 de țigarete, fără timbru de accizare românesc.

Astfel, în urma prinderii în flagrant delict și a perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, 269.900 de țigarete fără timbru de accizare românesc, 5 telefoane mobile, mai multe sume de bani (18.450 de lei, 3.430 de euro și 300 de dolari), precum și alte bunuri cu valoare probatorie”, se arată în comunicatul Poliției Române.  

Cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 68 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca, în cursul zilei de miercuri, 23 iunie, să fie prezentați instanței de judecată, cu propuneri corespunzătoare.

O nouă captură de țigări de contrabandă, la Constanța

Articolul precedentGabriela Firea, amenințată de Liviu Dragnea
Articolul următorPSD a depus moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului Cîțu. Aceasta va fi citită, astăzi, în plenul Parlamentului