VIDEO: O ploaie cu piatră a făcut prăpăd în Galați

Ploaia a început brusc și, accentuată de vânt și piatră s-a transformat rapid într-un vis urât pentru posesorii de mașini din Galați

Foto: Iulia KELT / Ziarul de Investigații

O ploaie torențială a paralizat, în cursul acestei după-amieze, Municipiul Galați. Ploaia a început brusc în jurul orei 19:10 și s-a transformat, într-un timp foarte scurt, într-un chin pentru posesorii de mașini, din pricina pietrei care a căzut împreună cu ploaia, direct pe autoturismele acestora. Mai mult, parcările din oraș s-au umplut rapid de apă, accesul către mașini al proprietarilor devenind imposibil.

UPDATE: Mai multe cartiere din Galați au rămas fără energie electrică. Societatea de transport în comun, Transurb, a întrerupt activitatea, din pricina apei înalte de pe carosabil.

Unii gălățeni au riscat chiar să iasă în ploaia accentuată de vântul puternic, în încercarea de a-și acoperi mașinile cu pături, pentru a preveni eventualele daune cauzate de ploaia cu piatră. Pe alocuri, bucățile de gheață au atins dimensiunea unui ou de găină.

De menționat că orașul Galați s-a confruntat tot astăzi cu un cod portocaliu de caniculă, însă și cu umiditate crescută în atmosferă.

În timpul ploii, gălățenii au fost înștiințați de o avertizare RO-ALERT:

Video: Iulia KELT / Ziarul de Investigații

Citește și: Galați, orașul de sub ape! Inundațiile au făcut ravagii în municipiu

Articolul precedentDoi inspectori de la Protecția Consumatorilor Argeș primeau mită pentru a închide ochii când găseau produse expirate
Articolul următorFrica lui Isărescu: legea care interzice cumulul pensiei cu salariul
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.