Grupare de traficanți de droguri din Oradea, anihilată

Cinci persoane au fost reţinute.

Unsprezece descinderi au avut loc luni într-un dosar privind destructurarea unei grupări specializate în distribuirea drogurilor de risc şi de mare risc în municipiul Oradea dar şi în comunele limitrofe. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea ,alături de ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, au pus în aplicare 11 mandate de percheziţie domiciliară.

Cinci persoane au fost reţinute

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2021 – mai 2022, în Oradea a activat o grupare care a distribuit constant droguri de risc (canabis) şi de mare risc (cocaină, 3-CMC şi amfetamină) consumatorilor din zona municipiului Oradea. În urma punerii în aplicare a mandatelor de percheziţie domiciliară au fost descoperite şi ridicate în vederea indisponibilizării cantităţile de 400 de grame de canabis şi 135 grame de droguri de mare risc (3-CMC şi amfetamină). De asemenea, au mai fost descoperite cântare de precizie, grindere şi diverse sume de bani. La sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au fost conduşi pentru audieri 9 suspecţi. În urma audierilor, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a cinci inculpaţi.

Va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor cu propunerea de luare a măsurii arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile a unui inculpat.

Nicolae Ciucă: ”La finele anului, vom beneficia de 10 miliarde de euro, asiguraţi prin PNRR”

Articolul precedentUn bărbat atacat de urs va beneficia de un avocat gratuit, pentru a cere despăgubiri statului român
Articolul următorȚările Baltice și Slovacia vor confiscarea activelor rusești înghețate de către Uniunea Europeană