sursă foto: Metrorex/Facebook
sursă foto: Metrorex/Facebook

Mâine, 24 mai, va fi organizată o manifestare în fața Ministerului Transporturilor din Capitală.

Principalul sindicat din cadrul metroului bucureștean a făcut anunțul potrivit căruia că marți va desfășura o acțiune de prostest.

Cu toate acestea, potrivit surselor publicației Gândul, pichetul la care vor participa aproximativ 200 de persoane ”nu ar trebui să afecteze transportul cu metroul”.

Protestul sindicaliștilor anunțat pentru ziua de 24 mai va dura o oră

Mâine, marți, 24.05.2022, între orele 14.00-15.00, în parcarea din fața clădirii Ministerului Transporturilor din București, strada Gării de Nord, intrarea în parcul Gării de Nord, sect. 1 se va desfășura o adunare  publică (pichet de protest), organizată de UNITATEA– Sindicatul Liber Metrou  (USLM) cu tema importanței metroului pentru Capitala României”, se arată într-un comunicat transmis, luni de USLM.

Anchete în lanț după ultimul protest de la metrou

Ultimul mare protest de la metrou a avut loc în 2021, când traficul din subteran a fost blocat de către angajați. Conform sursei citate, după acel protest, declanșat de demolarea buticurilor din stațiile de metrou, autoritățile au desfășurat mai multe anchete.

În luna aprilie 2021, demolarea a cinci spații comerciale de la metroul din Pipera, a provocat numeroase nemulțumiri.

În timp ce comercianții i-au stropit cu apă pe cei veniți să le demoleze magazinele din incinta stației de metrou Pipera, călătorii și-au manifestat și ei nemulțumirea, întrucât stația de metrou a fost închisă cu jumătate de oră mai devreme decât ar fi fost normal, în scopul desfășurării demolării planificate

Articolul precedentGuvernul României vrea să fie la curent cu stocurile de produse alimentare
Articolul următorNicolae Ciucă: ”La finele anului, vom beneficia de 10 miliarde de euro, asiguraţi prin PNRR”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time