Demolare cu scandal, joi seară, la stația de metrou Pipera

În timp ce înăuntru se desfășura un scandal ca la carte între forțele de ordine prezente la demolare și comercianți, dincolo de uși avea loc un alt scandal, de data aceasta între călătorii care s-au trezit în postura „ușilor închise” și autorități

Demolarea spațiilor comerciale de la metrou a continuat, ieri, în stația Pipera. Așa cum era de așteptat, nici aici autoritățile, nu au avut parte de bunăvoința comercianților, ba chiar mai mult decât atât, s-a lăsat cu scandal între acețtia și forțele de ordine participante la acțiunea de demolare.

Demolarea celor cinci spații comerciale de la metroul din Pipera, eveniment presărat cu scandal și nemulțumiri

În timp ce comercianții i-au stropit cu apă pe cei veniți să le demoleze magazinele din incinta stației de metrou Pipera, călătorii și-au manifestat și ei nemulțumirea, întrucât stația de metrou a fost închisă cu jumătate de oră mai devreme decât ar fi fost normal, în scopul desfășurării demolării planificate, informează Digi24.

Călătorii ajunși la stația de metrou au avut surpriza să găsească lacătul pe ușa de la metrou, ceea ce a intensificat scandalul. Pe de-o parte, comercianții se certau înauntru cu jandarmii și cu polițiștii, pe de altă parte, dincolo de ușile gurii de metrou, cei ce își doreau să ajungă acasă cu metroul își manifestau nemulțumirile. Unii dintre aceștia au sunat la 112. Printre cei care au apelat numărul unic de urgență s-a numărat și avocata sindicatului.

A început demolarea spațiilor comerciale de la metrou

Operațiunea de demolare a început miercuri, la stația Ștefan cel Mare, în prezența edilului Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Articolul precedentMerkel i-ar fi cerut lui Putin să-și reducă prezența militară în Ucraina
Articolul următorConstanța: o femeie a fost găsită ucisă în apartament
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.