O femeie în vârstă de 52 de ani a fost găsită decedată în apartamentul său din județul Constanța. Alertată că nu mai răspunde la telefon, sora victimei, care locuiește alături, a chemat poliția, prin serviciul unic 112. Un echipaj s-a deplasat la fața locului, constatând decesul femeii. Aceasta a fost găsită dezbrăcată și cu mâinile legate. Mai mult, autorul crimei a folosit asupra femeii inclusiv un căluș. „Victima a fost strangulată, cheia, ruptă pe exterior. Suspectul o cunoscuse pe victimă, după ce îi montase termopan. A venit cu scopul de a o jefui”, a declarat Zafer Sadac, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Femeia era profesor de psihologie în județul Constanța

Femeia ucisă este profesor de psihologie în localitatea constănțeană Cernavodă, a informat PRO TV. „Suntem șocați că am auzit că nu mai este colega noastră. Am vorbit cu dansa și am felicitat-o cu toții pentru sărbătorile pascale. Un om extraordinar, o profesoară, un psiholog școlar extrem de calm, ajuta pe toată lumea, și elevi și copii”, a declarat directorul liceului la care lucra femeia, potrivit sursei citate anterior.

Containere încărcate cu deșeuri descoperite în Portul Constanţa

Presupusul ucigaș a fost capturat

Se presupune că atacatorul femeii este un bărbat care ar fi venit și cu alte ocazii în locuința acesteia. De data aceasta, bărbatul venise să îi monteze acesteia niște jaluzele. Încercând să îi sustragă suma de 500 lei, bărbatul a legat-o și apoi a strangulat-o pe femeie, iar la plecare a rupt cheia în yală. Acesta a mai luat din locuință, în plus față de suma de 500 lei, câteva carduri bancare și telefonul mobil al victimei.

Bărbatul a fost găsit de autorități la 70 km de locul crimei, acuzând că s-ar simți rău, după ce ar fi încercat să se sinucidă. După ce i s-au acordat îngrijiri medicale, individul a fost audia și reținut pentru săvârșirea infracțiunii de omor, informează Digi24.

Articolul precedentDemolare cu scandal, joi seară, la stația de metrou Pipera
Articolul următorPedofilia în România: pedeapsă cu suspendare
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.