Foto: Facebook

Cu toate că demolarea spațiilor comerciale de la metrou era programată pentru luni, ea a început timid abia astăzi, în stațiile de metrou de pe raza Sectorului 2. Dacă într-o primă instanță s-a acționat în stația Ștefan cel Mare, ulterior s-a continuat și în stația Piața Iancului.

Marfa va putea fi recuperată de către proprietari, pe baza unui proces verbal

Cu toate că presa (și nu numai) a anunțat „marea demolare” încă de săptămâna trecută, proprietarii de spații comerciale de la metrou s-au arătat surprinși, dacă nu chiar șocați, declarând că nu știau că vor fi evacuați.

„Marfa din chioșcurile care nu fost evacuate va fi preluată cu proces verbal și depozitată, iar proprietarii vor putea să o recupereze”, a anunțat primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Potrivit informațiilor, demolarea spațiilor comerciale va continua, în cursul zilei de astăzi, la stația de metrou din Pipera, unde există, de asemenea, câteva astfel de spații.

Ion Rădoi se revoltă și promite război

Metrorex îi somează pe proprietarii spațiilor comerciale de la metrou să elibereze locația

Liderul sindicatului USLM, Ion Rădoi a declarat că toate magazinele de la metrou ar fi fost construite conform legislaţiei in vigoare, având aprobarea Metrorex. 80% dintre spațiile comerciale sunt proprietatea sindicatelor din metrou, a mai spus Rădoi. Acesta promite că nu va lăsa lucrurile așa, dorind despăgubiri materiale din partea autorităților. În mod cert, revendicarea liderului sindical, vinovat inclusiv dpentru protestul de la metrou care a blocat Capitala, se va muta în instanță la un moment dat.

Articolul precedentMinistrul Educației cataloghează rezultate de la simulări ca fiind „suprinzător de bune”
Articolul următorPoliția de Frontieră din Constanța are două drone noi de supraveghere
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.