Parlamentarii PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor), în frunte cu liderul lor, George Simion, s-au adunat astăzi în fața Ministerului Energiei, pentru a protesta împotriva lipsei de reacție a Executivului, cu privire la situația minerilor. Potrivit lui George Simion, protestul ar fi unul pașnic, fără steaguri și „ofense”, fiind organizat strict cu scopul de a găsi o cale de dialog cu reprezentanții Ministerului Energiei.

Liderul PAUR vrea ca situația minerilor să fie rezolvată „urgent”

„Trebuie să rezolve acum, în această dimineață, problema cu minerii care sunt închiși în mine și problema căldurii din Deva. Trebuia să le rezolve de mai multe săptămâni, dânșii sunt populiști. Așteptăm să dialogăm, suntem 30 de parlamentari AUR, nu am venit cu steaguri, nici ofensiv, am venit să dialogăm, dar situația este de asemenea manieră încât trebuie rezolvată urgent.”, a declarat George Simion.

Reamintim că în urmă cu câteva săptămâni, minerii au protestat împotriva întârzierilor salariale, acuzând Guvernul că i-ar fi uitat. La proteste a participat, la momentul respectiv, inclusiv Diana Șoșoacă, cea care a profitat de situație pentru a agita suplimentar spiritele, promițându-le minerior că va face tot posibilul pentru ca acestora să li se facă dreptate. Diana Șoșoacă a fost exclusă din PAUR, cu puțin timp înainte de aceste proteste.

Un deputat liberal ar trimite-o pe Șoșoacă la spitalul de psihiatrie

Articolul precedentTurcan dă asigurări: salariile medicilor nu vor scădea
Articolul următorPrefectul Capitalei, despre o eventuală carantină de weekend
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.