În timp ce restul clasei politice pare să închidă ochii la acțiunile ieșite din comun ale senatoarei independente, Diana Șoșoacă, sperând că despre ceea ce nu vorbesc în public, nu există, Pavel Popescu, un deputat liberal o pune pe aceasta la punct pe Facebook. În mod cert, deputatul în cauză se va alege cu multe critici la adresa sa, din partea susținătorilor senatoarei, care nu sunt deloc puțini. În plus, ne așteptăm ca, în scurt timp, inclusiv Șoșoacă să reacționeze public la aceste afirmații, în cadrul unei emisiuni tv, așa cum ne-a obișnuit.

Ce spune deputatul PNL, Pavel Popescu, despre Diana Șoșoacă: „Voi căuta soluții pentru o legislație mai aspră împotriva unor fenomene”

„Pe mine mă dezgustă toate meme-urile/video-urile/glumele cu senatoarea Șoșoacă dansând pe Pink Floyd. Nu pot schița nici un zâmbet când le văd, dimpotrivă. Mă întreb de ce am devenit atât de inconștienți cu privire la aceste subiecte și cum ne putem distra pe seama lor în aceste zile.”, și-a început acesta mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Popescu este de părere că oamenii ar trebui să fie, mai degrabă, concentrați pe cazurile grave din spitalele noastre, în contextul pandemiei, fiind de părere că toată atenția primită de senatoarea Șoșoacă este una nemeritată.

„Dragilor, în timp ce această descr*ierată instigă oamenii la nerespectarea regulilor vă amintesc că pe coridoarele spitalelor se târăsc pacienți cu tuburi de oxigen după ei, secțiile de ATI sunt pline și din ce în ce mai mulți prieteni sau membri tineri ai familiilor noastre mor din cauza acestui nenorocit de virus chinezesc.”, a scris deputatul liberal, Pavel Popescu, pe pagina sa de Facebook.

În același mesaj, parlamentarul afirmă că poate ar fi bine „ca personalul medical din prima linie să distribuie niște video-uri live din lupta pentru viețile noastre. Poate asta ne va trezi totuși la realitate”.

VIDEO – Proteste în mai multe orașe din țară. Șoșoacă a scandat „Dacii liberi”

„Reactivăm inițiativa #fărănebuniînfuncțiipublice”, mai scrie Pavel Popescu.

Articolul precedentRareș Bogdan crede că Ludovic Orban nu a câștigat nimic la ultimele runde de alegeri
Articolul următorVoiculescu nu exclude carantinarea Capitalei, dacă rata de infectare va sări peste 6
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.