Sursa foto: Radio Europa FM
Sursa foto: Radio Europa FM

Un apel anonim la 112 a anunţat o alertă cu bombă în clădirea în care se află sediul postului de radio Europa FM.

Deşi alerta s-a dovedit a fi falsă, programul postului de radio a cunoscut modificări, mai multe emisiuni fiind întrerupte. Oamenii au fost evacuați, iar echipajele pirotehnice au fost nevoite să intervină.

Trupele antitero, prezente la sediul radio. Europa FM: “Ne cerem scuze! Din acest motiv, programul Europa FM se modifică. Vă mulțumim pentru înțelegere!”

Cătălin Striblea, realizator Europa FM, a precizat că forţele de intervenţie ale Poliţiei şi Serviciului Român de Informaţii au verificat interiorul clădirii.

Este prima dată în istoria noastră când ne confruntăm cu aşa ceva”, a precizat Cătălin Striblea, în cadrul unei transmisiuni live, pe pagina de Facebook a postului de radio.

Alerta cu bombă a fost anunţată la Oregon Park din Pipera

În jurul orei 13.00, prin apel 112, o persoană a anunţat ca la sediul unui post de radio, situat în sectorul 2, ar exista un dispozitiv explozibil. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 6, precum şi ai Brigăzii Rutiere. Se procedează la evacuarea persoanelor. Specialiştii pirotehnicieni efectuează verificări”, au transmis autorităţile.

Articolul precedentUcraina se pregătește de război. Consiliul de Securitate a decis instituirea stării de urgență și recrutarea rezerviștilor
Articolul următorLicitaţia pentru proiectarea spitalului regional Cluj va fi finalizată în această săptămână
Jurnalist full-time / Pesimist part-time