Sursa foto: Aktual24

Diana Șoșoacă a avut miercuri, 22 decembrie, un nou derapaj de limbaj în plenul Senatului, ea jignind-o pe Nicoleta Pauliuc și amenințându-i pe parlamentari.

La intervenția de la tribună a senatoarei PNL, Șoșoacă a strigat că este „plină de răutate” și că ar trebui să își pună „botnița pe ochi.”

„Toţi se plâng de răutatea ta! Cum îţi baţi joc de ei şi îi înjuri la Comisie. Asta mai ştii? De ce nu spui cum îi înjuri pe oameni la Comisie? Se plâng toţi de tine cum îi înjuri şi îi insulţi pe oameni! Ruşine să îţi fie, că nu sunt slugile tale!”, a spus Diana Şoşoacă, din sală, în timp ce făcea live pe pagina de Facebook.

Diana Șoșoacă, un nou atac la adresa parlamentarilor

Senatoarea independentă a cerut cuvântul la tribună, moment în care i-a atacat pe parlamentarii de la PNL, PSD și USR. Ea a susținut că „FSN-ul a ajuns la putere.”

„Sunteţi nişte neruşinaţi. Şi voi şi ceilalţi care aţi stat ascunşi în Parlament, exact ca nişte şobolani. PSD, PNL sunteţi aceeaşi mizerie, sunteţi FSN-ul care a ajuns la putere. Este inacceptabil ceea ce faceţi, v-aţi bătut joc! Aveţi respect pentru poporul din ţară. Nu sunt huligani, nu sunt nişte nemernici, sunt poporul român!”, a precizat Şoşoacă, referitor la protestul de marţi din fața Parlamentului.

Mai mult, în momentul în care Șoșoacă a cerut un moment de reculegere pentru victimele Revoluției române, doar parlamentarii AUR s-au ridicat din bănci.

„V-aţi pus cu mine, o să vă ia dracu pe toţi! O să vă iau pe rând pe fiecare, până veţi ceda în faţa poporului român. Neruşinaţii din Parlament au tupeu, nu au ţinut un moment de reculegere faţă de revoluţionari”, a spus Șoșoacă pe înregistrarea live transmisă pe Facebook.

Nu este pentru prima dată când senatoarea independentă atrage toate privirile din Parlament. Într-o ședință de plen dedicată aniversării Constituției, Diana Șoșoacă și-a pus o botniță la gură.

„Este o botniță prin care Constituția, drepturile fundamentale au fost anulate de Parlament și președinte. Trăiască România liberă! Jos botnița!”, a strigat Șoșoacă de la tribuna Parlamentului în acea perioadă.

Derapajele repetate ale Dianei Șoșoacă vor modifica regulamentul Senatului

Articolul precedentAr putea fi AUR scos în afara legii?
Articolul următorContabila Direcției Agricole Olt, trimisă în judecată sub control judiciar pentru o gaură de aproape 400.000 lei din conturile instituției
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.