Fostul deputat PSD Marian Gheveciu, trimis în judecată

Gheveciu, trimis în judecată pentru fals în declaraţii

Fostul deputat PSD Marian Gheveciu a fost trimis în judecată, anunță procurorii din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Acuzația ce îl vizează pe Marian Ghiveciu se referă la fals în declarații.

Ce spune Parchetul General despre trimiterea în judecată a lui Marian Ghiveciu

După scandalul de săptămâna trecută, Consiliul Local Constanţa aprobă bursele pentru elevi

„Din probele administrate a rezultat faptul că, în perioada sus-menționată, inculpatul a depus în calitate de deputat în Parlamentul României, cu intenție, la diferite intervale de timp, dar în realizarea aceleiași rezoluții, declarații de avere și declarații de interese care nu corespundeau adevărului”, se declară într-un comunicat al Parchetului General.

Cu toate astea, în 2015 Marian Ghiveciu demisiona din funcția de parlamentar, urmând ca în 2016 să fie condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare pentru infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, într-un dosar legat de retrocedarea nelegală a unor terenuri din comuna Merei din județul Buzău. Cel mai probabil, această condamnare cu suspendare îl va prinde din urmă dacă procesul curent nu se va finaliza în favoarea sa.

Ziarul de Investigații

Articolul precedent”Bolșevicii de la USR”- Tăriceanu confundă stânga cu dreapta
Articolul următorEroii Revoluției, comemorați și la Constanța
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.