Sursă foto: Facebook/Ciprian Ciucu
Sursă foto: Facebook/Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6 din București a anunțat că a efectuat azi, 22 noiembrie, o vizită de lucru pentru a vedea cum se desfășoară lucrările de reabilitare a parcărilor de-a lungul bulevardului Drumul Taberei.

Primarul a profitat de această ocazie pentru a discuta cu mai mulți locuitori ai Sectorului 6, locuitori care au întrebat dacă aceste lucrări sunt cu adevărat necesare.

Primarul Sectorului 6 din București: ”Betonul măcinat de timp prezintă multe crăpături”

Unii cetățeni au întrebat dacă aceste lucrări sunt cu adevărat necesare, pentru că „se schimbă borduri”. Da, sunt! Betonul măcinat de timp prezintă multe crăpături care, în timp, în urma procesului de îngheț-dezgheț se adâncesc. Unele dintre parcări se inundau și trebuie aduse la nivel”, se arată în textul distribuit de edil pe contul de Facebook.

Ciprian Ciucu: ”Nu generăm costuri și deșeuri inutile”

Ciprian Ciucu a adăugat că, în peste 90% din cazuri betonul vechi este menținut și este reparat, mai ales acolo unde se face joncțiunea cu strada, unde deja problemele erau evidente și intr-un proces accelerat de degradare.

Anul viitor, întregul bulevard va fi reabilitat peisagistic, pe același model de „parc liniar” pe care îl puteți vedea deja în Buclă. Aceste lucrări trebuiau făcute înainte, au și rolul de a ține mai bine pământul și  nu ar mai trebui să se intervină zeci de ani. Lucrările au succesiunea lor logică, le facem cum trebuie. În maximum două săptămâni ar trebui să fie toate gata”, a conclus edilul din Sectorul 6.

Articolul precedentA fost adoptat un proiect de lege pentru alimentația sănătoasă în școli. Șoșoacă a fost singura care s-a abținut
Articolul următorFostul director al Penitenciarului Baia Mare, reținut pentru folosire abuzivă a funcției în scop sexual, ultraj, purtare abuzivă și șantaj
Jurnalist full-time / Pesimist part-time