Sursă foto: Facebook/Ciprian Ciucu
Sursă foto: Facebook/Ciprian Ciucu

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 din București, a vizitat astăzi, 13 noiembrie, serele din Parcul Drumul Taberei.

Într-un anunț publicat pe contul de Facebook, edilul le-a recomandat bucureștenilor să-i urmeze exemplul, precizând că accesul este gratuit, iar ghidul îi va ajuta pe vizitatori cu multiple informații în legătură cu plantele care cresc aici.

Primarul Sectorului 6: ”Este week-end. Dacă ați rămas în București și nu v-ați făcut planuri, vă recomand să vizitați serele din Parcul Drumul Taberei!”

Eu le-am revizitat chiar acum și este o experiență forte plăcută, merită. Probabil ca sunt cele mai faine sere din regiune. Accesul este gratuit, se face la fiecare 20 de minute, veți fi însoțiți de ghid, veți primi informații. Sunt 7 sere, fiecare dedicată câte unei exotice zone geografice”, a transmis primarul, prin intermediul unui text postat pe contul de socializare.

Aceste sere reprezintă un important punct de atracție pentru toți bucureștenii, dar și pentru cei care vizitează Capitala

Serele există în Parcul Drumul Taberei încă din anul 2019. Cele șapte pavilioane expoziționale au fost amenajate cu plante provenite din zone tropicale, mediteraneene, deșertice și ecuatoriale.

De asemenea, aici cresc aproximativ 4.000 de exemplare, provenite din peste 300 de specii. Printre ele se află și un măslin adus din Grecia, care are 300 de ani.

Pentru programarea grupurilor a fost creată adresa de mail: sere@primarie6.ro.

Articolul precedentA murit bărbatul care a locuit timp de 18 ani într-un aeroport din Paris
Articolul următorEugen Tomac: ”Cele două partide care conduc România au eșuat. Nimic din ce au promis nu au fost în stare să realizeze”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time