Sursă foto: Facebook/Eugen Tomac
Sursă foto: Facebook/Eugen Tomac

Europarlamentarul Eugen Tomac a efectuat o vizită în Vaslui, cu scopul de a discuta cu echipa de partid de aici.

Președintele PMP a precizat că a purtat numeroase discuții cu colegii săi vasluieni și a acuzat Coaliția de Guvernare, explicând că Moldova nu beneficiază de spitale, de autostrăzi, iar multiple firme se află în pragul familentului.

Le-am spus colegilor mei ceea ce știe o țară întreagă. Cele două partide care conduc România au eșuat, nimic din ce au promis nu au fost în stare să realizeze”, a transmis politicianul.

Eugen Tomac: ”Nu avem niciun spital nou construit. Nu avem nicio autostradă nouă construită. Agricultura este la pământ”

În discursul său, europarlamentarul l-a acuzat pe Petre Daea, ministrul Agriculturii din România, pentru lipsa sistemelor de irigații.

Mai mult, acesta a acuzat abandonul școlar, un fenomen care ia aploare în regiunea Moldovei.

Comunistul Daia nu a montat un metru de țeavă din marele plan de irigații. Avem în continuare cel mai mare abandon școlar. Firmele românești sunt în depresie economică. Facturile la energie cresc, iar ANRE a băgat capul în nisip. Pentru toate astea, e nevoie de o alternativa credibilă”, se arată în textul publicat astăzi, 13 noiembrie, pe contul de Facebook.

Președintele PMP: ”Moldova merită o șansa pentru dezvoltare, oamenii din Vaslui și din toate județele Moldovei merită susținuți”

Politicianul a venit cu asigurări în ceea ce privește implicarea echipei PMP din Vaslui.

Prin urmare, acesta a explicat că președintele ales al PMP Vaslui, Marcel Gangu, și-a asumat un rol important, acela de a construi, în maxim un an de zile, câte o filială în fiecare localitate a județului Vaslui. La această acțiune va participa și președintele Corneliu Bichineț.

În 2024, vasluienii vor avea șansa de a alege, după mai bine de 30 de ani, altceva decât același fular roșu care a devenit emblema neputinței”, a conclus Eugen Tomac.

Articolul precedentPrimarul Sectorului 6 a vizitat serele din Parcul Drumul Taberei
Articolul următorCiolacu, noi asigurări: „Ne vom respecta cuvântul dat şi rotaţia va avea loc în luna mai”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time